Constructii | 4 minute 14 Feb 2021

Te invitam la un webinar gratuit pentru a afla totul despre sape

Scris de:

Mesteri Locali

Turnarea sapei este o procedura delicata si totodata deosebit de importanta pentru orice cladire, in special pentru structuri de beton. In ultimii ani tehnologia a progresat in ceea ce priveste compusii chimici din componenta sapei. Greseli in turnarea unei sape apar des, datorita naturii compozitiei si a tehnicii de turnare a sapei.

Echipa Mesteri Locali doreste sa ajute orice meserias sa ramana informat cu privire la produsele existente si cele mai bune tehnici de turnare a sapei. Consideram ca inovatia in domeniul constructiilor este un produs al colaborarii intre mesteri si producatorii de materiale. Iar clientii merita cele mai inovative solutii pentru a avea parte de un camin ideal.

Impreuna cu echipa Misiunea Casa si specialisti Murexin, punem la dispozitie meseriasilor un webinar online la care profesionistii se pot inregistra si participa gratuit, intitulat "Totul despre sape". In cadrul acestei sesiuni se va discuta despre tipurile de sape, tehnicile de turnare in functie de nevoi, precum si diverse operatiuni ce pot fi executate pe baza turnarii sapei.

Personele interesate se pot inregistra si participa gratuit la Webinarul "Totul despre sape", care se va desfasura pe 22 Februarie 2021, ora 19:00. Prezentarea, insotita de o sesiune de intrebari si raspunsuri, va dura aproximativ 90 de minute.

Pentru a va inregistra, va rugam completati urmatorul formular de inscriere.

Acest webinar online este oferit prin intermediul colaborarii dintre Mesteri Locali si Misiunea Casa si isi are ca scop educarea meseriasilor. Dorim informarea acestora cu privire la tehnici in turnarea de sape in functie de produsele si compusii existenti pe piata.

In aceasta sesiune vom acoperi multe subiecte despre sape, urmata de o sesiunea de interbari si raspunsuri alaturi de specialistii Murexin si Misiunea Casa vom atinge urmatoarele subiecte:

  • Ce este sapa si care este rolul ei;
  • Cate tipuri de sapa exista pentru domeniul rezidential;
  • Cum alegem tipul de sapa;
  • Operatiuni premergatoare pentru turnarea sapei;
  • Termoizolarea suprafetelor orizontale inainte de turnarea sapei;
  • Modul de preparare si turnare a sapei. Sapa mecanizata sau sapa turnata manual;
  • Inglobarea instalatiilor in stratul de termoizolatie sau in stratul de sapa;
  • Armarea sapei;
  • Acoperirea sapei cu materialele de finisaj;
  • Protectia sapei la exterior.

Pentru orice idei de webinarii sau sesiuni online, va rugam trimiteti sugestiile la adresa de e-mail suport@mesterilocali.ro.

Topic-uri: Sape Sapa autonivelanta Turnat sapa straturi suport sapa sape glisante sape aderente sape de ciment sape de egalizare sape mecanizate sape manuale

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Unde si cum poti folosi panouri sandwich la termoizolatii
Unde si cum poti folosi panouri sandwich la termoizolatii

Laura Cozminca 25 Nov 2021

Unde folosim panouri sandwich in termoizolatii

Te gandesti sa izolezi termic casa si vrei sa folosesti panouri sandwich? Afla de la noi totul despre panourile sandwich.

Afla tot ce trebuie sa stii despre sapa autonivelanta
Afla tot ce trebuie sa stii despre sapa autonivelanta

Laura Cozminca 21 Nov 2021

Tot ce trebuie sa stii despre sapa autonivelanta

Ai o podea inclinata si nu stii ce e de facut? Sapa autonivelanta te ajuta sa nivelezi orice suprafata pentru a te bucura de un spatiu drept, perfect.

Locuintele din Romania sunt printre cele mai accesibile din lume
Locuintele din Romania sunt printre cele mai accesibile din lume

Mesteri Locali 21 Dec 2021

Locuintele din Romania printre cele mai accesibile

Potrivit unui studiu recent, tara noastra se afla pe locul al cincilea in lume la accesibilitatea achizitionarii unei casa.