Constructii | 4 minute 14 Feb 2021

Totul despre sape - webinar gratuit

Scris de:

Mesteri Locali

Turnarea sapei este o procedura delicata si totodata deosebit de importanta pentru orice cladire, in special pentru structuri de beton. In ultimii ani tehnologia a progresat in ceea ce priveste compusii chimici din componenta sapei. Greseli in turnarea unei sape apar des, datorita naturii compozitiei si a tehnicii de turnare a sapei.

Echipa Mesteri Locali doreste sa ajute orice meserias sa ramana informat cu privire la produsele existente si cele mai bune tehnici de turnare a sapei. Consideram ca inovatia in domeniul constructiilor este un produs al colaborarii intre mesteri si producatorii de materiale. Iar clientii merita cele mai inovative solutii pentru a avea parte de un camin ideal.

Impreuna cu echipa Misiunea Casa si specialisti Murexin, punem la dispozitie meseriasilor un webinar online la care profesionistii se pot inregistra si participa gratuit, intitulat "Totul despre sape". In cadrul acestei sesiuni se va discuta despre tipurile de sape, tehnicile de turnare in functie de nevoi, precum si diverse operatiuni ce pot fi executate pe baza turnarii sapei.

Personele interesate se pot inregistra si participa gratuit la Webinarul "Totul despre sape", care se va desfasura pe 22 Februarie 2021, ora 19:00. Prezentarea, insotita de o sesiune de intrebari si raspunsuri, va dura aproximativ 90 de minute.

Pentru a va inregistra, va rugam completati urmatorul formular de inscriere.

Acest webinar online este oferit prin intermediul colaborarii dintre Mesteri Locali si Misiunea Casa si isi are ca scop educarea meseriasilor. Dorim informarea acestora cu privire la tehnici in turnarea de sape in functie de produsele si compusii existenti pe piata.

In aceasta sesiune vom acoperi multe subiecte despre sape, urmata de o sesiunea de interbari si raspunsuri alaturi de specialistii Murexin si Misiunea Casa vom atinge urmatoarele subiecte:

  • Ce este sapa si care este rolul ei;
  • Cate tipuri de sapa exista pentru domeniul rezidential;
  • Cum alegem tipul de sapa;
  • Operatiuni premergatoare pentru turnarea sapei;
  • Termoizolarea suprafetelor orizontale inainte de turnarea sapei;
  • Modul de preparare si turnare a sapei. Sapa mecanizata sau sapa turnata manual;
  • Inglobarea instalatiilor in stratul de termoizolatie sau in stratul de sapa;
  • Armarea sapei;
  • Acoperirea sapei cu materialele de finisaj;
  • Protectia sapei la exterior.

Pentru orice idei de webinarii sau sesiuni online, va rugam trimiteti sugestiile la adresa de e-mail suport@mesterilocali.ro.

Topic-uri: Sape Sapa autonivelanta Turnat sapa straturi suport sapa sape glisante sape aderente sape de ciment sape de egalizare sape mecanizate sape manuale

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Nici un comentariu.

Articole relationate

Mesteri Locali 13 Sep 2019

Ce tip de parchet sa alegi pentru casa ta

Fie ca alegeti parchetul laminat, stratificat sau din lemn masiv, trebuie sa va asigurati ca tipul de parchet ales este potrivit locuintei voastre.

Mesteri Locali 19 Sep 2019

Cum iti alegi gresia de interior

Esti in plin proces de renovare sau te gandesti la redecorarea locuintei? Afla ce tipuri de gresie exista si care s-ar potrivi nevoilor tale.

Mesteri Locali 25 Oct 2019

Sisteme HVAC caldura si aer conditionat pentru acasa

Fie ca vorbim despre reviziile legate de caldura, ventilatie sau aer conditionat, afla mai multe despre optiunile existente in prezent pe piata.