Blog Mesteri Locali

Bun venit la noi pe Blog! Te ajutam sa descoperi trenduri si idei pentru crearea spatiului ideal fie el minimalist, colorat sau rustic, iti prezentam interioare cu personalitate. In plus iti aducem povesti de succes si inspiratii zilnice, te tinem la curent cu ultimele noutati din industrie si multe alte lucruri interesante despre casa.

Mesteri Locali 09 Oct 2021

HITPLAS producator de panou gard bordurat

Gardul indeplineste functii deosebit de importante, mai ales atunci cand ne gandim la securitatea proprietatii si a tuturor membrilor familiei.

Irina Cristina Tenu 02 Oct 2021

Cum angajezi o firma de curatenie la domiciliu

Ai nevoie de curatenie la domiciliu?Te-ai mutat si iti trebuie o curatenie apartament sau curatenie generala? Afla cum alegi o firma de curatenie.

Laura Cozminca 29 Sep 2021

Cum efectuam izolatii exterioare de durata

Te preocupa sosirea sezonului friguros si ai nevoie de izolatie exterioara pentru casa?Te ajutam sa afli despre toate tipurile de izolatii exterioare.

Irina Cristina Tenu 21 Sep 2021

Cele mai noi idei de amenajare pentru bai moderne

Te gandesti la o renovare si cauti modele de bai moderne? Iti prezentam cateva idei de amenajare baie pentru a te bucura de bai moderne oricand.

Laura Cozminca 19 Sep 2021

Da textura casei tale cu un perete decorativ

Te intrebi cum sa construiesti un perete decorativ la tine acasa? Iti oferim idei de pereti decorativi, executate cu panou decorativ sau din lemn.

Irina Cristina Tenu 09 Sep 2021

Cum amenajezi o fatada de casa moderna

Cand construim o casa, ne dorim o fatada casa de vis. De la fatada ventilata pana la culori fatade case moderne, afla care sunt cele mai bune fatade.

Laura Cozminca 02 Sep 2021

Cum alegi gardul potrivit pentru proprietatea ta

Stii ca trebuie sa iti ridici un gard solid si te intrebi ce model de gard sa alegi? Te ajutam sa alegi fie un gard beton, gard lemn sau gard fier.

Irina Cristina Tenu 01 Sep 2021

Cum alegi un tavan fals perfect pentru casa ta

Vrei sa dai un look nou casei? Monteaza un tavan fals! Afla care sunt cele mai bune tavane false pentru casa ta si alege chiar un tavan fals casetat.

Irina Cristina Tenu 26 Aug 2021

De ce sa construiesti un tavan din lambriu

Te-ai saturat de var alb pe tavan? Afla cum sa iti transformi camera cu lambriu PVC sau lambriu lemn, mai ales daca iti doresti un lambriu tavan wow.

Laura Cozminca 22 Aug 2021

Cum alegi cele mai bune usi de exterior

Iti renovezi casa si te gandesti sa cumperi un set nou de usi de exterior? Sau poate te gandesti la usi termopan exterior?Te ajutam sa te decizi usor!

Alexandra Irimiea 19 Aug 2021

Tot ce trebuie sa stii despre usile de interior

Te-ai apucat de renovari si cauti usi interior? Te ajutam sa alegi cele mai bune usi duble interior, usi interior moderne sau usi albe interior.

Laura Cozminca 04 Aug 2021

Cum iti modernizezi terasa cu o pergola de vis

Te gandesti sa iti acoperi terasa cu o pergola? Te-ai documentat despre pergola terasa sau pergola lemn si nu stii ce sa alegi? Iti venim in ajutor!

Irina Cristina Tenu 01 Aug 2021

Cum construiesti o piscina de curte

Oricui i-ar placea sa se bucure de o piscina. Dar inainte de toate e important sa decizi: doresti piscina supraterana sau piscina cu cadru metalic?

Irina Cristina Tenu 24 Iul 2021

Cum amenajezi un foisor de gradina

Vrei sa iti construiesti un foisor sau sa amenajezi un foisor lemn in gradina? Iti prezentam cateva modele de foisor pentru a alege un foisor modern!

Laura Cozminca 20 Iul 2021

Cum amenajezi si organizezi un dressing

Vrei sa stii care este cel mai bun dressing dormitor sau sa te inspiri din modele dressing hol? Afla de la noi cum construiesti un dressing perfect!