DIY | 4 minute 12 Apr 2023

Top 3 echipamente de curatenie esentiale pentru o curatare rapida, eficienta si fara stres

Scris de:

Mesteri Locali

Tehnologia evolueaza, iar termenul de echipamente profesionale pentru curatenie nu este necunoscut, pentru majoritatea dintre noi. Datorita investitiei de timp, atentie si cercetare, producatorii au reusit sa scoata pe piata o multime de echipamente si produse de curatenie profesionale menite sa transforme intreg procesul de curatenie dintr-o corvoada stresanta si consumatoare de timp intr-o activitate rapida, eficienta si mult mai placuta. 

echipa curatenie profesionala


Iata care sunt echipamentele de curatenie care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta care se doreste a fii mereu curata si impecabila:


Aspiratoarele


Aspiratoarele sunt o componenta esentiala din fiecare locuinta, insa, este important ca, in functie de suprafata, de necesitati si de tipul de pardoseli, sa se aleaga aspiratorul potrivit nevoilor. Cu toate ca, in momentul de fata, exista o sumedenie de modele de aspiratoare, atunci cand trebuie sa-l alegeti pe cel potrivit este bine sa tineti cont de cativa factori semnificativi, precum: 

  • care este tipul de curatenie pentru care aveti nevoie: curatenie de rutina - pentru care un aspirator usor, cu un filtru puternic si cablu lung este suficient) sau curatenie in profunzime - pentru care este recomandat a se utiliza un aspirator mai greu, cu o capacitate mare de aspirare. Indiferent de care este nevoia, este recomandat sa alegeti un aspirator prevazut cu filtru HEPA, care sa absoarba toate particulele de praf si de alergeni.
  • pentru ce veti folosi aspiratorul - daca veti folosi aspirator si pe tapiterii, canapele, covoare, atunci un aspirator cu injectie extractie sau un generator de aburi va poate ajuta sa faceti orice tesatura ca noua. 
  • cum este structurata locuinta - daca in locuinta exista mult mobilier, multe colturi sau suprafete greu accesibile, este bine sa aruncati o privire la posibilitatea de atasare a accesoriilor prevazute pentru aceste situatii. 

In general, alegerea aspiratorul potrivit nevoilor si locuintei poate face diferenta intre o curatenie basic si o curatenie exceptionala.


Mopurile


Mopul este, de asemenea, o piesa de rezistenta atunci cand vine vorba despre curatenie. Acesta trebuie sa fie de buna calitate, pentru a putea absorbi eficient umezeala fara sa lase urme.

Manerul telescopic este un plus atunci cand doriti sa atingeti si zonele mai greu accesibile, iar posibilitatea de schimbare a rezervei este un plus, daca nu doriti sa schimbati intreg mopul in mod constant. Un mop din microfibra va face sa straluceasca orice pardoseala din lemn de esenta tare, lemn laminat, gresie sau vinil.

cos produse de curatenie profesionala


Detergentii si consumabilele


Pe langa echipamentele propriu-zise pentru curatenie, detergentii si consumabilele sunt la fel de importante. A avea detergentul potrivit pentru suprafata potrivita va va salva de timp si va va scuti de un extra efort deoarece, acestea sunt special concepute pentru a face fata petelor si murdariei dificile.

Astfel, este esential sa aveti detergenti siguri pentru sanatate si dedicati fiecarui tip de murdarie si suprafata: (detergent pentru mochete, decapant, detergent sanitar, detergent pentru textile si bineinteles, dezinfectant). Pe langa detergenti, cu siguranta veti avea nevoie de bureti, manusi, lavete din microfibra, galeata, periute, prosoape de hartie.

O carpa calitativa din microfibra va va ajuta sa stergeti praful de pe suprafete, sa curatati oglinzile sau sa stergeti blaturile din bucatarie. O racleta va va usura munca atunci cand vine vorba de spalarea geamurilor, a cabinei de dus sau a oricarei suprafete care necesita indepartarea excesului de apa.

Avand toate acestea, curatenia rapida, eficienta si lipsita de stres se poate face cat ati clipi, deoarece va vor ajuta sa va sporiti productivitate si sa obtineti rezultatele dorite.

Avand doar aceste echipamente, profesionale si calitative, de curatenie, veti putea obtine un mediu curat, igienic, lipsit de particule, de pete sau de murdarii, in timp scurt si cu efort redus. Retineti ca, indiferent de ce echipamente doriti sa achizitionati, este important sa le alegeti pe cele potrivite nevoilor voastre.

Topic-uri: echipament de curatenie echipamente de curatenie produse de curatenie produse curatenie produse de curatenie profesionale decapant servexpert

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Ce incaltaminte asigura protectie in mediile de lucru cu conditii extreme?
Ce incaltaminte asigura protectie in mediile de lucru cu conditii extreme?

Mesteri Locali 29 Sep 2022

Incaltamintea potrivita in medii de lucru extreme

In conditii de lucru extreme precum santiere, trebuie sa folosesti incaltamintea potrivita. Afla de la noi cum sa alegi incaltamintea ideala!

Cum poti realiza curatarea suprafetelor pentru montarea pardoselii?
Cum poti realiza curatarea suprafetelor pentru montarea pardoselii?

Mesteri Locali 22 Feb 2023

Curatarea suprafetelor inainte de montarea pardoselii

Vrei sa montezi parchet dar nu esti sigur de cum trebuie curatata suprafata pardoselii? Aflat de la Criano care sunt cele mai bune unelte!

Cum alegi chiuveta de bucatarie potrivita pentru casa ta?
Cum alegi chiuveta de bucatarie potrivita pentru casa ta?

Mesteri Locali 16 Mar 2023

Cum alegi chiuveta de bucatarie potrivita pentru casa ta?

Bucataria este de multe ori inima unei case, iar un design care sa asigure un spatiu intim si functional va fi usor de realizat daca respecti anumite