Constructii | 3 minute 24 Mai 2022

Ce trebuie sa faca o masca de sudura cu adevarat eficienta

Scris de:

Mesteri Locali

Exista meserii riscante care ne pot pune viata in pericol. In astfel de situatii, avem nevoie de echipamente moderne si de actualitate care sa ne protejeze foarte bine starea de sanatate. Nu toate echipamentele de protectie reusesc cu succes sa ne ofere siguranta maxima in timpul lucrului! De aceea, va trebui sa alegi cu maxima atentie echipamentele de protectie.

Domeniul sudarilor este unul din domeniile de lucru in care trebuie sa fim cat mai bine protejati. Pentru a fi in deplina siguranta pe perioada orelor de lucru, iti propun o oferta interesanta de masti de sudura de diferite tipuri, de actualitate maxima.

masca sudor scantei sudare


Masca de sudura trebuie sa ne protejeze bine toata regiunea capului de toate tipurile de aschii sau resturi si, cel mai important lucru, trebuie sa ne protejeze ochii de lumina puternica. Costurile sunt diferite si pot varia intre 32 si 4900 de lei. Unele modele sunt mai putin scumpe, altele au pretul mult mai ridicat, in functie de performante.

Spre exemplu, masca de sudura automata 3M Speedglas 100V are un pret mediu. Este o masca sudura de tip automat care are un grad de intunecare variabil. Aceasta este recomandata a fi utilizata in majoritatea procedeelor de sudare de genul MMA, MIG/MAG,TIG si sudarea cu plasma.

Este realizata dintr-un material ABS de calitate foarte ridicata, ofera protectie UV in ambele moduri luminos si intunecat, de asemenea. Pot spune ca este una dintre cele mai usoare casti de protectie de pe piata in momentul de fata. Prezinta si functie de intarziere (Delay).

Daca ai de sudat diferite tipuri de obiecte in zone periculoase cu risc mare de accidentare, iti recomand acest model. Mastile comercializate de magazinele specializate sunt capabile sa asigure o foarte buna protectie si in conditii de munca foarte periculoase.

masca sudura manusi sudor profesionist


Pentru ca este util sa cunosti cat mai multe produse profesionale din aceasta categorie, este bine sa mai cunosti un produs, inclus in oferta aceluiasi magazin. Este vorba despre masca de sudura automata GCE Mach 2. Pretul este putin mai ridicat decat in cazul primului model de masca prezentat.

Este vorba despre o masca de sudura conceputa special pentru sudarea TIG. Modelul acesta functioneaza cu baterii si celule. Prezinta un filtru nou LCD cu tehnologia optica ColorView care permite vederea spatiului destinat lucrului in culori.

Daca te intereseaza aceasta categorie de produse in mod special, poti vizualiza toate datele tehnice ale fiecarui model in parte, pe site-ul magazinului Rebels-grup.ro. Produsele pot fi comandate online atat de persoanele fizice cat si de catre companii care au muncitori ce lucreaza in domenii riscante precum sudura.

Nu este singura categorie de produse de care te poti bucura. Acesta este un magazin online care comercializeaza si o multime de echipamente pentru sudare, diverse modele de pistolete si consumabile pentru pistolete, multe tipuri de echipamente pentru debitare, automatizari, echipamente de exhaustare, materiale de adaos pentru sudare, echipamente de debitare cu plasma si foarte multe alte lucruri de acest gen. Oferta merita studiata periodic. Este vorba despre produse moderne, de actualitate si de calitate ridicata.

Topic-uri: masca de sudura masti de sudura rebels-group rebels group

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Ce tip de mobilier se potriveste pentru baia ta?
Ce tip de mobilier se potriveste pentru baia ta?

Mesteri Locali 24 Mar 2022

Ce tip de mobilier se potriveste in baia ta?

Te gandesti ce mobilier de baie sa alegi pentru noua baie? Magazinul JollyCluj te ajuta cu cele mai noi modele de mobilier baie.

Echipament de ventilatie pentru case reabilitate termic, confortabile si performante energetic
Echipament de ventilatie pentru case reabilitate termic, confortabile si performante energetic

Mesteri Locali 11 Apr 2022

Alege o casa reabilitata termic

Termoizolarea imobilelor continua sa se afle pe un trend crescator, tu stii ce ai de facut pentru a eficientiza energetic casa ta?

Echipamente de gradinarit - motoare termice sau modele electrice?
Echipamente de gradinarit - motoare termice sau modele electrice?

Mesteri Locali 05 Mai 2022

Cele mai bune echipamente de gradinarit

Gradinaritul este considerat uneori o arta aparte. Specialistii de la Lencoplant te ajuta sa gasesti uneltele potrivite pentru o gradina de vis!