Baie | 5 minute 24 Mar 2022

Ce tip de mobilier se potriveste pentru baia ta?

Scris de:

Mesteri Locali

Baia ta este prea aglomerata cu multe lucruri de care ai nevoie, pe care le-ai dori la indemana, dar nu stii unde sa le depozitezi? In acelasi timp, consideri ca nu dispui de suficient spatiu in baie pentru a plasa si o piesa de mobila?

Exista cate o solutie pentru fiecare situatie in parte, mai ales ca ai posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de mobilier pentru baie fix pe acela care se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale personale. Iata ce tipuri de mobilier de baie exista si care s-ar potrivi cel mai bine cu locuinta ta. Mobilier baie Jolly Cluj Dulapuri gri

Dulapul clasic de baie 


Este vorba despre dulapul mic, pe care il gasesti in majoritatea bailor.  Pe piata, exista o varietate de modele, printre care si dulapul mic pe care il poti folosi si pe post de taburet, in cazul in care este suficient de rezistent. De asemenea, un astfel de obiect de mobilier baie poate fi echipat cu roti si devine, in acest fel, practic pentru mobilitate.

Un dulap clasic de baie este, de regula, dotat cu unul sau mai multe sertare, acesta potrivindu-se intr-un colt al camerei. Desi o alegere clasica, un astfel de dulap potrivit pentru baie poate fi ales in mod corect, astfel incat sa ofere incaperii o imagine inovativa, moderna sau o imagine care sa contureze stilul preferat. 


Mobilier pentru lavoar 


Daca doresti ca spatiul de sub chiuveta sa devina folositor, atunci mobilierul pentru lavoar nu trebuie sa iti lipseasca din planurile de achizitie pe care le ai. Acesta este ideal nu numai ca varianta eficienta de depozitare, ci si pentru mascarea conductelor de apa de sub chiuveta baie, care nu sunt tocmai estetice.

Pentru a alege mobilierul pentru lavoar, este nevoie sa tii cont in primul rand de lavoar, mai exact de dimensiunile acestuia, de stilul pe care il are, de culoare, forma sau alte caracteristici pe care le consideri importante, astfel incat potrivirea sa fie una perfecta. 

Mobilier baie Jolly Cluj dulapuri deschise

Coloana de baie 


Fie ca e pozitionata vertical sau orizontal, fie ca e prinsa pe perete in picioare, o coloana de baie poate fi extrem de practica mai ales pentru baile mici, deoarece aceasta te ajuta sa faci economii de spatiu in zona de podea a baii. De regula, partea de sus a unei coloane de baie poate fi utilizata pentru depozitarea unor articole de toaleta, in timp ce partea de jos este folosita deseori pentru depozitarea prosoapelor sau a lenjeriei in functie de necesitati. 

Topic-uri: mobilier baie mobila baie Jolly Cluj

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Cum alegi cele mai bune camere de supraveghere pentru casa ta?
Cum alegi cele mai bune camere de supraveghere pentru casa ta?

Mesteri Locali 08 Mar 2022

Cele mai bune camere de supraveghere pentru casa

Un grad ridicat de siguranta si confort este oferit doar de un sistem de supraveghere potrivit pentru locuinta ta.

Solutii ieftine pentru acoperisul tau – o decizie neinspirata
Solutii ieftine pentru acoperisul tau – o decizie neinspirata

Mesteri Locali 13 Mar 2022

Alege cele mai bune solutii pentru acoperis

Cand vine vorba de acoperisul tau, e bine sa alegi tigla potrivita care nu iti da batai de cap. Te ajutam sa intelegi de ce sa alegi tigla Novatik.

Moduri prin care cresti valoarea locuintei tale
Moduri prin care cresti valoarea locuintei tale

Mesteri Locali 16 Mar 2022

Cum poti creste valoarea locuintei tale

Afla care sunt cateva din solutiile cele mai rapide pentru a creste valoarea locuintei tale.