Constructii | 3 minute 06 Dec 2022

De ce este preferat microcimentul pentru pardoseli?

Scris de:

Mesteri Locali

Microcimentul este un material compozit pe baza de ciment, de o calitate superioara, care vine in ajutorul proprietarilor de imobile si al specialistilor in constructii si amenajari interioare, oferind posibilitatea obtinerii unor finisaje atractive, durabile, rezistente la uzura, usor de intretinut.

Pentru pardoseala, solutia aplicarii unui strat de microciment este preferata pentru beneficiile multiple pe care le aduce locuintei sau spatiului, legate de eficienta si adoptarea unor stiluri variate de amenajare.


living modern cu microciment in pardoseala semineu microciment


Cu microcimentul DEQORIA vei avea la dispozitie o gama variata de texturi - mat, lucios, cu granulatie mare - si poti alege dintr-o paleta larga de culori, beneficiind totodata la montarea lui de experienta echipei de specialisti in amenajari.

Montarea microcimentului pe pardoselile diferitelor incaperi este din ce in ce mai frecventa pentru avantajele pe care le aduce acest material, atat din punct de vedere al faptului ca este deosebit de ofertant pentru amenajarea spatiului in diverse stiluri, cat si pentru rezistenta sporita a lui in timp si pentru considerente legate de confort.


Rezultate spectaculoase pentru pardoseli din microciment


In functie de stilul dorit in amenajarea spatiului, poti opta pentru o pardoseala lucioasa, mata sau cu o granulatie mare, rustica. De regula, sunt alese nuante neutre, care imita pamantul si piatra, dar varietatea de culori de microciment pe care le poti gasi la DEQORIA nu iti limiteaza cu nimic imaginatia. Se poate aplica peste gresia uzata, fara sa mai fie nevoie sa o indepartezi, fara saci de moloz, zgomot infernal si o durata mare a lucrarilor.

casa moderna microciment finisaj pereti ciment


Microcimentul este compatibil cu incalzirea prin pardoseala


Daca ai o locuinta cu incalzire prin pardoseala, te vei putea bucura in continuare de confortul termic al acesteia si vei putea instala si microciment, intrucat este un material testat, care se aplica in strat de 3 mm grosime si nu influenteaza si nu este afectat de existenta elementelor instalatiei termice din podea.


Microcimentul are o rezistenta optima in timp


Pe cat de subtire este stratul de microciment, pe atat de rezistent este la uzura, zgarieturi si socuri mecanice. Intretinerea se realizeaza usor, pardoseala se curata cu detergentul obisnuit pentru pardoseli, cu ajutorul unui mop.


Microcimentul ofera un aspect estetic deosebit


Montarea microcimentului asigura un aspect estetic deosebit, un finisaj neted, fara imbinari vizibile si fara alte materiale care sa asigure nivelarea si acoperirea unor zone discontinue. Incaperea pare mai luminoasa, mai spatioasa, iar ideile tale in alegerea modelului de microciment, combinate cu sfaturile echipei DEQORIA, vor da cele mai bune rezultate.

pardoseala lucioasa microciment living room


Microcimentul este un material 100% impermeabil


Cu microciment pe pardoseala, scapi de grija daunelor provocate de varsarile accidentale de apa pe podea sau de inundatii. Microcimentul nici nu se umfla precum parchetul din lemn, nici nu crapa precum gresia si nici nu permite patrunderea apei in pardoseala. Montat de personal cu experienta, materialul are o rezistenta excelenta in timp.

Daca argumentele de mai sus te-au ajutat sa decizi sa iei in considerare microcimentul pentru pardoseala, specialistii DEQORIA iti stau la dispozitie cu idei si solutii optime pentru locuinta ta sau pentru spatiul pe care vrei sa il amenajezi.

Topic-uri: microciment microciment DEQORIA pardoseala microciment pardoseli microciment microciment pardoseli

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Ce este microcimentul si unde poate fi folosit?
Ce este microcimentul si unde poate fi folosit?

Mesteri Locali 25 Iul 2022

Ce este microcimentul si unde poate fi folosit

Microcimentul este un material foarte popular, in special in ultimii ani. Sphouseworld ne prezinta o varietate de solutii pentru orice locuinta!

Lucrari si renovari acasa
Lucrari si renovari acasa

Mesteri Locali 14 Sep 2022

Lucrari de renovare in jurul casei tale

Cand ai de facut o renovare, de ce nu sa o faci singur? Afla de la vidaXL ce produse te ajuta sa renovezi rapid orice casa.

Cat costa un sistem de panouri fotovoltaice
Cat costa un sistem de panouri fotovoltaice

Mesteri Locali 21 Nov 2022

Cat costa un sistem de panouri fotovoltaice

Vrei sa montezi panouri fotovoltaice insa nu stii de unde sa incepi? Expertii de la Carpat Energy te ajuta sa faci cea mai buna alegere.