Acoperisuri | 5 minute 13 Mar 2022

Solutii ieftine pentru acoperisul tau – o decizie neinspirata

Scris de:

Mesteri Locali

Este de la sine inteles ca decizia de a construi o locuinta vine dupa calcule lungi, pornind de la ideea ca aceasta este o investitie rentabila in timp. Astfel ca, iti doresti o casa sigura si rezistenta, iar elementul esential de care trebuie sa tii cont este bugetul, evident.

Multi oameni aleg cele mai ieftine variante atunci cand se afla intr-o astfel de situatie, iar efectele se vad imediat. Altii acorda o foarte mare atentie, deci si foarte multi bani, pentru materialele folosite in realizarea peretilor sau podelelor, cat si pentru obiecte de mobilier sau decorative, scapand din vedere faptul ca acoperisul se numara printe principalele elemente ale constructiei. Intreaga casa poate avea de suferit daca acesta este confectionat din materiale slab calitative, care se deterioreaza rapid.

Acoperis tabla maro deschis


Cele mai bune rezultate apar doar daca iti stabilesti de la inceput un plan bine pus la punct, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci alegeri potrivite inca de la primul pas. Vorbim aici despre calitatatea materialelor, atentia acordata manoperei, dar si alegerea tipului de invelis. Acoperisurile metalice sunt cele mai recomandate, iar tigla Novatik este un exemplu foarte bun in acest sens.

Rezistenta si durabila, aceasta iti asigura confort si calitate pentru o perioada indelungata. In plus, poti alege dintr-o multime de modele si culori, potrivite pentru aspectul casei tale. Din acest motiv se spune ca tigla metalica este o investitie pentru intreaga viata.

 

Oricine poate monta acoperisul - o expresie falsa

 

Indiferent de bugetul alocat acoperisului, acesta trebuie montat corespunzator. In caz contrar, casa ta va avea de suferit inca de la inceput, iar reparatiile nu fac decat sa genereze costuri suplimentare. Procesul de montare implica mai multe elemente. Fiecare are un rol foarte bine stabilit, iar toate impreuna formeaza un intreg proces. Daca alegi oameni calificati, experimentati in acest domeniu, elimini de la inceput riscul de a face o investite gresita. In plus, in acest fel primesti si garantia ca investitia ta este protejata timp indelungat.

Montator monteaza tigla ceramica pe acoperis

 

Materialele ieftine pot genera costuri suplimentare


Desi acoperisurile de calitate superioara sunt mai costisitoare, este indicat sa optezi inca de la inceput pentru aceasta varianta. O decizie gresita poate genera pe viitor costuri suplimentare pentru reparatii. Ce-i drept nici ideea de a achizitiona varianta cu cel mai mare pret nu iti garanteaza calitate pentru ca un acoperis bun trebuie sa indeplineasca trei conditii esentiale: sa fie rezistent, durabil si sa se incadreze din punct de vedere arhitectural. In aceasta situatie, verificarea parerilor oferite de alti clienti poate fi un proces ajutator.

Drept urmare, atunci cand iti doresti o casa rezistenta, trebuie sa nu alegi doar cele mai ieftine variante disponibile pe piata. Acoperisul casei tale este un element esential pentru intreaga constructie, iar daca incerci sa il montezi fara ajutor specializat, risti ca in timp sa te confrunti cu diferite probleme, cum ar fi infiltrarea apei. Pe langa faptul ca tot interiorul locuintei poate fi afectat, la bugetul initial trebuie sa adaugi costuri suplimentare pentru reparatii. Cu alte cuvinte, un plan bine structurat si un buget realist te poate scapa de cheltuielile ulterioare.

Topic-uri: tigla tigla Novatik

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Cum sa amenajezi o terasa la bloc?
Cum sa amenajezi o terasa la bloc?

Mesteri Locali 31 Ian 2022

Cum amenajezi o terasa la bloc

Expertii de la Homelux te ajuta cu mobilierul perfect pentru amenajarea unei terase la bloc!

Cele mai mari avantaje ale unui acoperis din tabla faltuita
Cele mai mari avantaje ale unui acoperis din tabla faltuita

Irina Cristina Tenu 03 Feb 2022

De ce sa montezi un acoperis din tabla faltuita

Nu stii daca un acoperis tabla faltuita e alegerea ideala pentru casa ta? Afla de la noi de ce sa montezi tabla faltuita pe casa!

Cele mai mari beneficii ale amenajarii cu granit
Cele mai mari beneficii ale amenajarii cu granit

Mesteri Locali 09 Feb 2022

Granitul – beneficii si idei de amenajare

Granitul este unul dintre cele mai rezistente materiale existente, iata cum il poti incorpora in design-ul casei tale!