Constructii | 5 minute 09 Oct 2021

HITPLAS este producator de panou gard bordurat, plasa impletita si plasa sudata

Scris de:

Mesteri Locali

Gardul indeplineste functii deosebit de importante, mai ales atunci cand ne gandim la securitatea proprietatii si a tuturor membrilor familiei, la intimitate, dar si la estetica. Indiferent care este motivul pentru care doriti sa montati un gard sau sa inlocuiti gardul existent, este important sa luati in considerare mai multi factori, printre care tipul de gard dorit, costurile materiale si forta de munca care ar putea fi asociata cu instalarea gardului.

Tipul materialelor pentru garduri, suprafata care trebuie ingradita si inaltimea gardului sunt alti factori care se vor adauga la costurile finale. 

HITPLAS panou gard Rancho

Factori care influenteaza costul gardului


In primul rand, instalarea unui gard poate fi un proiect de care va puteti ocupa pe cont propriu, insa instalarea unui gard mai complex necesita adesea interventia unei echipe profesioniste, ceea ce poate fi mai costisitor. Apoi, trebuie sa luati in considerare nevoile individuale inainte de a alege si de a cumpara un gard.

Gardurile mai inalte implica o instalare mai anevoioasa si de lunga durata, dar sunt si mai scumpe. Cu materialele mai grele este mai dificil de lucrat. In schimb, panourile de gard sunt mai accesibile si mai usor de instalat. Fabricate din otel zincat compus sau aluminiu infasurat in PVC, aceste garduri sunt deosebit de rezistente si sunt usor si rapid de instalat.

Accesand https://hitplas.ro veti avea la dispozitie portofoliul complet de materiale necesare pentru montarea unui nou gard. HitPlas este producator de plasa sudata zincata in rola, plasa impletita si plasa pentru armare. De asemenea, portofoliul de produse HitPlas include cele mai apreciate garduri ale momentului, inclusiv panou gard bordurat, panou gard tip jaluzea si gard Rancho.

Oferta HitPlas de plasa si garduri este completata de porti metalice, batante, culisante si autoportante, vopsite in camp electrostatic, ceea ce le asigura inalta calitate. De asemenea, HitPlas asigura montajul la garduri, daca veti considera ca ingradirea proprietatii nu reprezinta un proiect de care sa va ocupati pe cont propriu. 

Ce functii doriti sa indeplineasca noul gard tip jaluzea?


Panourile de gard tip jaluzea concureaza cu gardurile din lemn care asigura foarte multa intimitate si securitate, insa trebuie sa luati in calcul si faptul ca forta de munca si materialele vor fi mai costisitoare. Majoritatea proprietarilor aleg acest tip de gard jaluza care sa le sporeasca intimitatea, impreuna cu porti de securitate pentru protectie suplimentara. Estetica finala este deosebita.

Ce intra in pretul instalarii gardului tip rancho?


Fara indoiala, materialele sunt cele care vor fi cele mai costisitoare, indiferent ca optati pentru caramida, vinil sau orice alt tip de gard. Daca veti angaja o echipa profesionista, va trebui sa tineti cont si de costul asociat cu forta de munca. Alte aspecte care pot influenta costul instalarii unui gard includ o eventuala autorizatie, marcarea liniilor utilitare, pregatirea terenului si livrarea si turnarea betonului daca acesta va fi un material necesar.

Daca va intrebati cum anume puteti sa economisiti bani la instalarea gardului, atunci fara indoiala, cea mai simpla modalitate implica montarea gardului pe cont propriu. Totusi, instalarea unui gard nu este un proiect tocmai usor, mai ales daca trebuie sa sapati sau sa turnati beton, existand riscul de a da din greseala peste o linie de utilitate.

Ocupati-va personal de acest proiect doar daca detineti experienta in instalarea gardului sau daca nu doriti altceva decat sa inlocuiti panourile existente, care poate s-au uzat de-a lungul timpului, cu panouri noi. 

Topic-uri: panou gard bordurat plasa impletita plasa sudata HITPLAS

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Importanta unei usi de exterior si cum poti alege cea mai buna usa
Importanta unei usi de exterior si cum poti alege cea mai buna usa

Laura Cozminca 22 Aug 2021

Cum alegi cele mai bune usi de exterior

Iti renovezi casa si te gandesti sa cumperi un set nou de usi de exterior? Sau poate te gandesti la usi termopan exterior?Te ajutam sa te decizi usor!

Cele mai noi trenduri pentru o fatada de casa moderna
Cele mai noi trenduri pentru o fatada de casa moderna

Irina Cristina Tenu 09 Sep 2021

Cum amenajezi o fatada de casa moderna

Cand construim o casa, ne dorim o fatada casa de vis. De la fatada ventilata pana la culori fatade case moderne, afla care sunt cele mai bune fatade.

Cele mai intalnite tipuri de gard pentru casa ta
Cele mai intalnite tipuri de gard pentru casa ta

Laura Cozminca 02 Sep 2021

Cum alegi gardul potrivit pentru proprietatea ta

Stii ca trebuie sa iti ridici un gard solid si te intrebi ce model de gard sa alegi? Te ajutam sa alegi fie un gard beton, gard lemn sau gard fier.