Constructii | 5 minute 17 Feb 2021

Care sunt cei mai buni meseriasi Mesteri Locali in 2020

Scris de:

Mesteri Locali

Prima impresie este cartea de vizita a oricarui profesionist. Fie ca esti instalator fara experienta, electrician care a executat sute de lucrari sau zugrav liber profesionist, clientii intotdeauna vor aprecia atentia, profesionalismul si respectul la locul de munca. Acestea sunt si calitatile celor 13 meseriasi pe care Mesteri Locali doreste sa ii promoveze prin insigna de "Best Customer Service 2020".

Intr-un an plin de incercari, in care incertitudinea a fost sentiment general, acesti profesionisti au dat dovada de empatie, rabdare, respect si corectitudine. Acestea sunt atributele pe care ei le au in comun si pe care clientii le-au mentionat ca fiind definitorii in executarea lucrarilor. Am ales sa ii evidentiem prin aceasta distinctie, deoarece consideram ca grija pentru clienti este datoria primara a oricarui profesionist, indiferent de profesie si domeniu de lucru.

Mesteri recomandati

Insigna "Best Customer Service 2020" este o distinctie acordata de Mesteri Locali meseriasilor care au dat atentie imaginii lor in mediul online si au lucrat neincetat la a-si dezvolta o reputatie in mediul digital. Acestia si-au construit un profil puternic, au solicitat clientilor aprecieri si s-au transformat in ambasadori ai brandului Mesteri Locali in domeniul constructiilor.

Meseriasii carora le-a fost acordata aceasta distinctie lucreaza in domenii precum instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice si amenajari interioare. Pe langa experienta dobandita pe parcursul anilor, ei se asigura ca nu lasa nicio lucrare neterminata si niciun client nemultumit. Acestia sunt meseriasii pe care orice client isi doreste sa ii angajeze.

Cum au reusit


Meseriasii recomandati de clienti

Constantin Rusu s-a inscris pe Mesteri Locali in urma cu 1 an iar in 2020 profilul lui a fost vizualizat de peste 700 ori. Radu Frumusanu lucreaza ca instalator si a inteles de la inceput cat de importanta este reputatia in mediul digital, acumuland recenzii luna de luna. Dragos Capitanu si Matei Constantin lucreaza de asemenea ca instalatori si au aratat clientilor profesionalism, punctualitate si seriozitate la lucrari. Clientii i-au laudat pe toti acesti meseriasi pentru modul de lucru, faptul ca au lucrat curat, au respectat programarile si standardul Mesteri Locali.

Dintre electricienii care au primit insigna "Alegea Clientilor", Marinescu Emilian-Ciprian a avut in 2020 peste 1000 vizualizari de profil, promovand atat serviciile sale cat si ale echipe Mesteri Locali colegilor de breasla. Stefan Arghir si Andrei Surca sunt tot electricieni de profesie si au fost caracterizati de catre clienti ca fiind iscusiti, amabili si cu o deosebita atentie la detalii, consultandu-se cu clientii pe tot parcursul proiectelor.

Lucrand in domeniul amenajarilor interioare, Gabriel Miglerini si Robert Buca sunt printre meseriasii care au vazut din plin beneficiile unui profil puternic in mediul digital, avand o reputatie ridicata datorita recenziilor exceptionale ale clientilor. Adrian Tudor, Cristian Miu si Alin Paraschiv chiar au continuat sa isi imbunatateasca prezenta online, adaugand un portofoliu de imagini de la lucrari anterioare. George Oprea lucreaza ca mester, ne-a bucurat ca a inteles misiunea Mesteri Locali si a lucrat la prezentarea unui profil serios. In doar 6 luni profilul acestuia a fost accesat de peste 100 ori, clientii lasand aprecieri pentru lucrarile sale luna de luna.

Un profil puternic, construit pe baza recenziilor clientilor, este cheia succesului oricarui meserias in domeniul digital. Pentru aceasta, recomandam in continuare tuturor meseriasilor sa solicite aprecieri din partea clientilor, sa creeze proiecte si sa adauge o imagine de profil buna. Va suntem alaturi in a va ajuta sa va imbunatatiti prezenta in mediul online.


Povesti de succes cu multa munca in spate

"Am avut placerea sa ii cunoastem intr-o oarecare masura pe cei 13 profesionisti si povestile lor. Cu siguranta ei reprezinta valori pe care noi ne dorim ca toti meseriasii, nu doar pe Mesteri Locali, ci din intreaga tara, sa le promoveze pentru a crea o societate europeana moderna.

Indiferent de cat esti de bun ca profesionist in sector, daca incerci sa atragi clienti noi si sa ramai relevant in industrie, trebuie sa te muti in mediul digital. Avem multi profesionisti care se alatura platformei noastre doar pentru a obtine lucrari rapid pe termen scurt. Prin aceste intrebari dorim sa schimbam un pic gandirea meseriasilor:

  • Cine esti?
  • Cat esti de bun?
  • Ai recomandari de la fosti clienti? Care a fost experienta lor?
  • Ce stiu clientii despre tine si de ce ar trebui sa te angajeze?

O prezenta online puternica se construieste in timp, pe baza recomandarilor si a recenziilor dar si a proiectelor finalizate cu succes. Profilul public pe care noi il pune la dispozitie tuturor profesionistilor este unul complet, insa fiecare mester local trebuie sa dedice un pic de timp si atentie imaginii pe care doreste sa o construiasca.

Asadar, pentru cei care nu au un interes real in a-si dezvolta o reputatie online de calitate, probabil Mesteri Locali nu este locul potrivit pentru ei.

Misiunea noastra este de a prezenta clientilor meseriasi de incredere, bine pregatiti, care pot realiza o munca de calitate la un pret corect. Lucrarile castigate de acestia, fie pe site, fie la telefon, sunt rezultatul unui profil puternic pe Mesteri Locali." - Dorian Lupu, Head of Business Development la Mesteri Locali.


Urmareste-ne pe Facebook la @mesterilocali pentru mai multe detalii, vom prezenta cate un meserias in fiecare zi!

Topic-uri: meseriasi buni meseriasi recomandati alegerea clientilor mesteri recomandati recomanda mester

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Ghid rapid pentru perioada pandemiei de COVID-19
Ghid rapid pentru perioada pandemiei de COVID-19

Mesteri Locali 19 Apr 2020

Ghid pe perioada pandemiei de COVID-19

Prioritatea noastra este siguranta ta in timp ce raspundem la urgente si la solicitari din partea persoanelor vulnerabile.

Cum aduci casei tale investitii de durata prin programul Casa Eficienta Energetic
Cum aduci casei tale investitii de durata prin programul Casa Eficienta Energetic

Mesteri Locali 19 Sep 2020

Investitii de durata prin Casa Eficienta Energetic

Daca te gandesti la moduri in care sa iti reduci factura la curent, afla ca acum poti aplica pentru programul "Casa Eficienta Energetic".

Te invitam la un webinar gratuit pentru a afla totul despre sape
Te invitam la un webinar gratuit pentru a afla totul despre sape

Mesteri Locali 14 Feb 2021

Totul despre sape - webinar gratuit

Turnarea sapei este o procedura delicata si totodata deosebit de importanta pentru orice cladire, in special pentru structuri de beton.