Sanatate | 5 minute 08 Dec 2019

Iti prezentam 21 de idei de cadouri de Craciun pentru orice casa

Scris de:

Mesteri Locali

Craciunul se apropie cu pasi repezi, cu totii incepem sa planuim ce cadouri vom cumpara pentru cei dragi. Insa de multe ori ne este greu sa venim cu idei originale, putem deveni stresati si coplesiti de multitudinea de optiuni existente pe piata.

Vrem sa va ajutam sa simplificati acest proces, asa ca venim cu cateva idei practice si creative de cadouri de Craciun, de care sa se bucure orice membru al locuintei.

Luna Decembrie pare mereu ca trece mult mai repede decat celelalte luni ale anului, nu de putine ori ajungem sa facem cumparaturile de Craciun pe ultima suta de metri.

Pentru unii dintre noi, provocarea de a gasi cadourile perfecte pentru cei dragi este una distractiva, insa pentru cei aflati in criza de timp poate fi un proces destul de stresant.

Provocarea este cu atat mai mare cu cat toata lumea este in cautare de cadouri in aceasta perioada, iar stocurile sunt limitate.

Pentru aceia dintre voi care sunteti stresati, coplesiti sau in criza de timp, venim cu o lista de idei creative de cadouri de Craciun pentru familie sau prieteni. Acestea sunt cadouri care vor fi cu siguranta pe placul celor dragi, asadar nu veti da gres alegand oricare din sugestiile de mai jos.

Va uram spor la cumparaturi!

cadou de craciun con de brad crenguta de brad


7 Idei de textile pentru crearea unei atmosfere cozy de Craciun

In sezonul rece, cu totii petrecem mult mai mult timp in casa, departe de frigul si intunericul de afara. Din acest motiv, incercam sa ne transformam locuinta intr-un sanctuar, o oaza de liniste, caldura si relaxare pe parcursul acestor luni.

Astfel, ce poate fi mai potrivit decat un cadou de Craciun care sa ajute in atingerea acest scop? Ajutati-va prietenii sau familia sa intre in atmosfera Craciunului prin cadouri care incurajeaza relaxarea.

Acestea pot include: cuverturi sau paturi din fleece, perne decorative sau fete festive de perna, prosoape de baie saulenjerii de pat cu motive de Craciun.

halat prosop perna cuvertura lenjerii cadouri de craciun

Textilele sunt o modalitate excelenta de a decora casa in spiritul Craciunului, si sunt un cadou care este si foarte practic, si placut estetic. Alte idei bune pentru cadouri ar fi papucii de casa pufosi, halatele de baie, sau sosetele calduroase cu modele festive.

papuci de craciun rosii


4 Piese mici de mobilier si accesorii pentru relaxare

Ce poate fi mai placut decat o seara de iarna acasa, la caldura, citind sau vizionand serialele preferate, cu o bautura calda alaturi?

Pentru a transforma activitatile de interior in sesiuni veritabile de relaxare, aveti optiunea de a alege cadouri de Craciun care sa fie utile pe tot parcursul anului.

Acestea pot include pufuri sau tabureti comfortabili, perfecti pentru o sesiune de citit in coltul de lectura, si pot fi folositi de-a lungul anului, nu doar in sezonul rece.

vin fiert

O alta optiune excelenta pentru un cadou de Craciun este o tavita/masuta de baie din bambus, pentru cei care iubesc sa se relaxaze in cada. Dupa o zi lunga petrecuta in frig, nimic nu este mai relaxant decat o baie calda, cu spuma, saruri de baie sau uleiuri esentiale.

O masuta pentru cada va face aceste momente si mai relaxante, si este un cadou cu care cu siguranta nu puteti da gres.

scaun ratan perna podea saruri de baie

5 Decoratiuni de Craciun care aduc spiritul sarbatorilor in casa

Cu totii iubim sa ne decoram locuintele intr-un fel sau altul in perioada Craciunului, astfel obiectele decorative specifice acestei perioade sunt un mod foarte usor de a intra in atmosfera festiva.

Cadourile decorative de Craciun sunt perfecte daca sunteti intr-un impas si nu stiti ce sa cumparati unei anumite persoane, sau daca nu aveti un buget generos la indemana.

decoratiuni de craciun brad artificial jucarii

Optiunile sunt nelimitate, de la braduti artificiali de diferite dimensiuni, la coronite sau ghirlande decorative, mosi craciuni pentru balcon, globuri handmade, sau diferite accesorii pentru decorarea peretilor.

Ghirlandele, globurile sau alte accesorii luminoase cu led-uri sunt de asemenea idei perfecte de cadouri, pentru crearea acelei ambiante speciale de sarbatori.

Nu in ultimul rand, un cadou decorativ precum o Craciunita in ghiveci este ideal pentru iubitorii de plante din viata voastra.

decoratiuni de craciun luminite sticle ornamente


2 Cadouri care trezesc simturile pentru sarbatori

Multi dintre noi asociem perioada sarbatorilor cu diferite mirosuri sau arome, cum ar fi mirosul de turta dulce, de scortisoara, portocale, vin fiert, sau mancarurile precum salata de vinete, sarmalele, prajiturile sau ciocolata calda cu bezele.

Pentru a invoca spiritul Craciunului, puteti alege cadouri care sa trezeasca simturile celor dragi.

Acestea includ ceaiurile cu arome de Craciun (cei de la Carturesti sau Demmers au o selectie larga de sezon), ciocolata calda, sprayurile de camera cu miros de turta dulce (le gasiti in gama Gingerbread de la Zara Home), sau lumanarile parfumate.

ceai cadou de craciun


Pentru cei care iubesc sa isi invaluie locuinta in mirosuri imbietoare, exista o multime de optiuni din care sa alegeti cadoul potrivit.

Daca aveti un buget mai larg la indemana, lumanarile cu fitil din lemn de la Woodwick miros excelent si produc acel sunet specific unui semineu pe lemne - un cadou excelent pentru iubitorii de Craciun. Lumanarile de la Bath & Body Works, extrem de populare peste ocean, au o gama larga de optiuni de sezon, care miros extraordinar si aduc un plus la decorul ce aduce a craciun.

Lumanarile de la Yankee Candle sunt si ele extrem de populare, iar pentru un buget mai mic, Ikea ofera o gama de lumanari parfumate de sezon la un pret extrem de convenabil.

lumanari de craciun rosu

3 Cadouri practice de Craciun pentru bucatarie

Daca aveti in viata voastra persoane care iubesc gatitul si aromele de sezon, atunci un cadou excelent ar fi unul practic de care se pot bucura pe tot parcursul anului.

Iarna este anotimpul racelilor, ceea ce inseamna ca este si anotimpul ceaiurilor si a ciocolatei calde, astfel ca un ceainic in stil retro este o idee utila si potrivita pentru cei dragi.

Desigur, bauturile de sezon, cum ar fi ceaiurile, ciocolata calda, punch-ul sau vinul fiert, sunt mai gustoase atunci cand sunt servite intr-un mod festiv. Asadar, alte cadouri excelente ar fi canile, vesela sau termosurile cu motive de Craciun.

cana mos craciun cana de craciun rosie


Unde gasim cadouri de Craciun pentru casa?

Toate optiunile prezentate mai sus pot fi gasite atat online, pe siteuri precum eMag sau Blue Gifts, cat si in magazine precum Jysk, Jumbo, Pepco, Vivre, Ikea, sau Zara Home.

In functie de buget si de preferinte, veti vedea ca exista o varietate larga de optiuni, potrivite pentru buzunarul fiecaruia. De obicei, si supermarketurile aduc in stoc produse de Craciun in aceasta perioada, la preturi accesibile.

Nu in ultimul rand, va puteti incerca norocul la targurile de antichitati; s-ar putea sa gasiti si acolo obiecte decorative deosebite, care ar fi perfecte pentru un cadou original de Craciun. Craciun Fericit!

Topic-uri: cadouri de craciun idei de cadouri de craciun cadouri idei de cadouri

Nu uita sa dai share!

Comentarii

Participă la conversație!

Intră în contul tău pe Mesteri Locali sau înregistrează-te gratuit.

Continuă cu Facebook Sign in with Google Continuă cu Google

Articole relationate

Inspiratie pentru decorarea casei pentru Craciun si Anul Nou
Inspiratie pentru decorarea casei pentru Craciun si Anul Nou

Mesteri Locali 22 Dec 2019

Cum decoram casa de Craciun si Anul Nou

Odata cu apropierea sarbatorilor de Craciun si An Nou, casa incepe sa prinda viata. Inspira-te din ideile noastre de decorare a casei pentru Craciun!

Cum poti sa cresti productivitatea pe timpul iernii in 5 pasi simpli
Cum poti sa cresti productivitatea pe timpul iernii in 5 pasi simpli

Mesteri Locali 09 Dec 2019

5 Sugestii pentru cresterea productivitatii iarna

Odata cu debutul sezonului rece, productivitatea incepe sa scada. Afla de la noi ce trebuie sa faci ca sa fii mai productiv pe perioada iernii!

Ce este hygge si cum iti poti transforma casa intr-un sanctuar hygge
Ce este hygge si cum iti poti transforma casa intr-un sanctuar hygge

Mesteri Locali 15 Feb 2020

7 moduri de a transforma caminul intr-un sanctuar hygge

Hygge este un concept care provine de la danezi si care sugereaza confort, calm si relaxare. Tu cum iti faci casa mai relaxanta?