Montaj si reparatii acoperisuri

Rezolvă toate probleme la acoperiș, obține un montaj de durată și reparații acoperișuri de calitate.

Montaj și reparații acoperișuri
Rezistente la trecerea timpului.

Vezi lista serviciilor și protejează-ți locuința. Cere oferte pentru lucrarea ta!

Îți punem la dispoziție sute de meseriași pentru a te ajuta cu orice proiect de acoperișuri dorești. Fie că ai nevoie de meseriași pentru reparații acoperișuri sau pentru montaj de jgheaburi, profesioniștii înscriși pe Meșteri Locali te vor putea ajuta cu informații despre prețuri și disponibilitate. Solicită oferte de la meșterii din zona ta sau contactează-i telefonic.

** Prețul variază în funcție de amploarea și locația proiectului, inclusiv de materialele folosite.

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"Un serviciu excelent in care sunt pusi in legatura clientii cu specialistii"

Adrian Moroianu

Adrian Moroianu

"E fain ca reveniti cu mailuri rapid! Pare ca reteaua de mesteri e destul de mare,nu ma asteptam sa primesc asa multe oferte pentru lucrarea solicitata!"

Adina Turneanu

Adina Turneanu

"O idee foarte buna pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de renovare"

Mihaela Bogdan

Mihaela Bogdan

"Surpriza placuta, va urez viata lunga !"

Dana Huszar

Dana Huszar

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Ești gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Îți suntem alături cand îți construiești propria casă și ai nevoie de meseriași pentru montaj acoperișuri. Meșteri Locali te ajută să obții rapid oferte de preț de la profesioniști, firme sau echipe de meseriași din zona ta.

Chiar și atunci când ai nevoie de reparații acoperișuri, meseriașii înscriși pe Meșteri Locali îți stau la dispoziție. Aceștia te pot ajuta cu orice proiect, fie că este vorba de montaj țigla metalică sau pur și simplu de montaj jgheaburi pentru sute de modele de acoperișuri.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Solicită ajutor astăzi

Știm că poți avea nevoie de multe alte servicii atunci când aduci reparații acoperișurilor. Așadar te ajutăm să soliciți și mai rapid oferte de preț. Apasă pe unul din serviciile de mai jos pentru a deschide o lucrare. Meseriașii inscriși pe Meșteri Locali te vor ajuta cu oferte de preț în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Câand cauți orice fel de meseriași, trebuie să te asiguri sau să întrebi dacă acesta este autorizat pentru a opera în domeniul respectiv. O firmă sau echipă de meseriași autorizată va putea să îți ofere atât o factură cât și garanție pentru lucrarea executată. Descrie lucrarea ta profesionistului și întreabă dacă a realizat proiecte asemănătoare în trecut, pentru a te asigura că vorbești cu persoana potrivită. Experiența acestuia își va spune cuvântul, așadar întreabă meseriașii despre experiența anterioară sau cere referințe de la clienți anteriori.

Pentru a te asigura că ai găsit meseriașul potrivit, comunică clar detaliile lucrării, precum ce fel de lucrare ai (hidroizolații acoperișuri, montaj jgheaburi, parazăpezi acoperiș) și descrie concret la ce te aștepți la terminarea lucrării.

Transmite de asemenea informații despre ce materiale de construcții ai cumpărat deja, când dorești să execuți lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru reparații acoperișuri, oferă detalii despre problema actuală, dacă ai nevoie de hidroizolații sau dacă pur și simplu dorești ca meseriașul să se ocupe de schimbarea țiglei). În special în cazul de montaj acoperișuri, întreabă echipa daca are experiență în domeniu și execută de asemenea acoperișuri sau se ocupă doar cu montajul de tiglă.

Meșteri Locali recomandă să obții oferte de preț de la cel putin 3 meșteri, pentru a-ți forma o idee despre prețul pieței pentru lucrarea ta. Odată ce ai primit ofertele din partea meseriașilor interesați de proiectul tău, le poți solicita referințe și recomandări din partea clienților anteriori, în cazul în care acestea nu sunt disponibile în profilul public.

Ține cont de calificările echipei de construcții alese și înainte de a angaja, în special în cazul lucrărilor complexe, asigură-te că v-ați pus de acord asupra termenilor lucrării și ați semnat un deviz de lucru. Ține cont de siguranța ta și a familiei tale și solicită factură și garanție firmei când echipa începe proiectul.

Meșteri Locali este un serviciu oferit gratuit atât utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cât și meseriașilor care caută oportunitați noi. Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriașii inscriși pe Meșteri Locali în cel mai scurt timp.