Montaj de pavele si dale pavaj

Solicită oferte de preț pentru manoperă pe metru pătrat de pavaje curți din partea montatorilor de pavele și pavaje din zona ta.

Montaj de pavele și pavaje curți
Rezistente la trecerea timpului.

Vezi lista serviciilor și alege un montaj de calitate. Solicită oferte de preț metru pătrat pavaj manoperă

Îți punem la dispoziție firme de pavaje și montatori de pavele experimentați pentru a te ajuta cu orice proiect de pavaje curti. Fie că ai nevoie de o echipă pentru montaj pavele pe o alee sau un proiect de anvergură de pavat spații comerciale, meseriașii înscriși pe Meșteri Locali te vor putea ajuta cu informații despre prețuri și disponibilitate. Solicită oferte de la firmele de pavaje din zona ta sau contactează-le telefonic.

** Prețul variază în funcție de amploarea și locația proiectului, inclusiv de materialele folosite.

Sfat PRO!

Explorează modele de pavaj pentru curtea ta

Folosește simulatorul de pavaje de la Elis și descoperă modelul ideal pentru grădina ta!

Spre simulator

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"Foarte utila aceasta platforma."

Marius Marius

Marius Marius

"Foarte rapid. Multumesc!"

Ana Rotaru

Ana Rotaru

"Am plasat prima lucrare, care a fost finalizată rapid si sunt foarte încântată si mulțumită de serviciul oferit. Recomand!"

Simona Serbu

Simona Serbu

"Un serviciu foarte tare! Ma bucur ca existati!"

Ciprian Traian

Ciprian Traian

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Ești gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Începe prin proiectarea spațiului și delimitarea zonelor cu o sfoară, astfel încat vei putea stabili cotele și aplasamentul bordurilor și a rigolelor și cum se va strânge apa de pe suprafața pavajului.

Pregătirea suprafeței, a straturilor de materiale este esențială în montajul pavelelor. Extrem de important este și alegerea materialelor în funcție de tipul de trafic ce va fi suportat de suprafața pavată.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Solicită ajutor astăzi

Întrebari frecvente

Înainte de a cumpăra matarialele contactează diferiți furnizori, mulți dintre ei te vor putea ajuta încă de la stadiul de viziune și proiectare pentru a te ajuta în alegerea materialelor în funcție de suprafețe, trafic, culori, așezare în peisaj.

Consultă mai multe echipe de meseriași pentru pavatul curților. Solicită recomandări, poze de la lucrări anterioare, certificări. Pe Meșteri Locali te vom putea pune în contact cu mai mulți montatori din zonă.

Există multe nuanțe, modele special create pentru a aduce diferite părți ale lumii în curtea ta. Poți alege între natural, tradițional, clasic, modernist chiar și ecologic, pavaj dale și piatră decorativă, pietriș. O căutare rapidă pe Pinterest te poate ajuta cu inspirația pentru proiectul dorit.

Meșteri Locali recomandă să obții oferte de preț de la cel puțin 3 meșteri, pentru a-ți forma o idee despre prețul pieței pentru lucrarea ta. Odată ce ai primit ofertele din partea meseriașilor interesați de proiectul tău, le poți solicita referințe și recomandări din partea clienților anteriori, în cazul în care acestea nu sunt disponibile în profilul public.

Ține cont de calificările echipei de construcții alese Și înainte de a angaja, în special în cazul lucrărilor complexe, asigură-te că v-ați pus de acord asupra termenilor lucrării și ați semnat un deviz de lucru. Ține cont de siguranța ta și a familiei tale și solicită factură și garanție firmei când echipa începe proiectul.

Meșteri Locali este un serviciu oferit gratuit atât utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cât și meseriașilor care caută oportunitați noi. Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriașii inscriși pe Meșteri Locali în cel mai scurt timp.

Culorile trebuie să se integreze în peisaj și să fie în armonie cu modelul clădirii. Totodată gândește-te dacă este vorba de un spațiu exclusiv pietonal, are trafic intens sau este circulat de mașini. De asemenea ai opțiunea să complementezi pavajul curții cu elemente decorative, bănci, arbuști, elemente de iluminat, etc.