Cauti un instalator?

Gaseste rapid un instalator aproape de tine pentru orice problema de instalatii sanitare sau instalatii termice.

Cum functioneaza
Simplu, rapid si fara efort

Solicita oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriasii care se potrivesc cerintelor tale.

Compari oferte de pret

Primesti

oferte pentru manopera impreuna cu profilul fiecarui meserias, recenzii, proiecte.

Lasa o recenzie

Alegi

(sau nu) un meserias pentru lucrarea ta. La sfarsit poti lasa o recenzie.

Multi au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clientii despre noi

"E fain ca reveniti cu mailuri rapid! Pare ca reteaua de mesteri e destul de mare,nu ma asteptam sa primesc asa multe oferte pentru lucrarea solicitata!"

Adina Turneanu

Adina Turneanu

"Un serviciu excelent in care sunt pusi in legatura clientii cu specialistii"

Adrian Moroianu

Adrian Moroianu

"Super idee, platforma bine organizată."

Andreea Bancila

Andreea Bancila

"Felicitari persoanei care a avut ideea crearii acestei platforme, este senzationala, o sa o folosesc si o sa o recomand tuturor."

Cerasela Gramaticu

Cerasela Gramaticu

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Esti gata sa faci primul pas?

Copil face primii pasi

Evita interventiile si asigura-te ca instalatiile sanitare sau termice din casa ta functioneaza in parametri normali. Mesteri Locali te ajuta sa obtii rapid oferte de pret de la profesionisti din zona ta.

Instalatorii inscrisi pe Mesteri Locali iti stau la dispozitie si te pot sfatui in legatura cu proiectul tau, oricat de complex ar fi, de la montare de baterii pentru chiuvete pana la urgente, inundatii sau reparatii de centrale termice.

Solicita oferte de pret

Copil face primii pasi

Intrebari frecvente

Un instalator este un meserias calificat pregatit sa realizeze lucrari in domeniul instalatiilor, ce tin de sistemele de tevi (apa, gaz) sau a altor echipamente ce au legatura cu aceste sisteme. Cand cauti un instalator, intreaba daca acesta este certificat sau autorizat in domeniu, pentru a garanta siguranta lucrarii. Descrie problema ta instalatorului si intreaba-l daca a mai rezolvat interventii asemanatoare in trecut, pentru a te asigura ca vorbesti cu meseriasul potrivit. Experienta acestuia isi va spune cuvantul, asadar intreaba instalatorii despre experienta anterioara sau cere referinte de la clienti anteriori.

ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat) este organul de specialitate responsabil in numele statului pentru asigurarea functionarii in conditii de siguranta a instalatiilor si echipamentelor. Un instalator autorizat a fost supus examinarii de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si ISCIR si a obtinut titlu de autorizat.

Acesta iti va putea prezenta autorizatiile ANRE si ISCIR, demonstrand astfel gradul de calificare in domeniu, putand efectua lucrari de specialitate. Mesteri Locali te ajuta sa te informezi asupra gradului de pregatire al meseriasului prin insigna de "Certificat" din profilul public al instalatorului. Poti avea incredere ca un instalator autorizat va stii sa execute cele mai complexe lucrari in domeniu, precum punerea in functiune a centralelor termice. Mesteri Locali recomanda sa optezi pentru un instalator autorizat ANRE si ISCIR.

Pentru a te asigura ca ai gasit instalatorul potrivit, comunica clar detaliile lucrarii, precum ce fel de lucrare ai (inlocuire de tevi, inundatii, desfundare canalizare, etc) si descrie concret la ce te astepti de la profesionist.

Transmite de asemenea informatii despre ce materiale ai cumparat deja, cand doresti sa executi lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru montarea unei masini de spalat, da detalii despre modelul de masina de spalat sau servicii necesare pentru montaj precum realizarea unei scurgeri); pe cat posibil, fii constient si ofera detalii despre dimensiunile sau specificatiile tehnice ale aparatelor sau obiectelor ce trebuie montate sau reparate.

Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 instalatori, pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru lucrarea ta. Odata ce ai primit ofertele din partea instalatorilor interesati de proiectul tau, le poti solicita referinte si recomandari din partea clientilor anteriori, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in profilul public.

Tine cont de specializarea instalatorului ales si inainte de a-l angaja asigura-te ca v-ati pus de acord asupra termenilor lucrarii si ati semnat un deviz de lucru. Tine cont de siguranta ta si a familiei tale si solicita confirmarea identitatii profesionistului cand acesta s-a prezentat la lucrare, inainte de inceperea lucrarii.

Nu uita de vecini! Zgomotul asociat cu o lucrare complexa poate deranja pana si cei mai rabdatori vecini, nu uita sa-ti informezi vecinii despre potentiale lucrari ce pot perturba linistea publica.

Un instalator sanitar te poate ajuta cu probleme multiple, precum repararea conductelor si tevilor avariate sau repararea alimentarii cu apa, in cazul in care problema tine de chiuvete sau robinete. Acesta poate efectua reparatii sanitare sau montaje sanitare de cazi de baie sau cabine de dus. Puteti apela la acesta si in cazul problemelor cu presiunea apei sau desfundari wc si inlocuiri vase de toaleta.

Instalatorul sanitar furnizeaza solutii complexe de trasare tevi, canalizare sau scurgeri atat pentru locuinte proprii cat si pentru imobile de locuinte. Acesta poate ajuta de asemenea cu reparatii sau trasarea conductelor de transport de apa sau gaze precum si cu servicii ce tin de canalizare sau fosa septica.

Mesteri Locali este un serviciu oferit gratuit atat utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cat si meseriasilor care cauta oportunitati noi. Inregistreaza-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita si primi oferte de la meseriasii inscrisi pe Mesteri Locali in cel mai scurt timp.