Cauti un instalator?

Găsește rapid un instalator aproape de tine pentru orice problemă de instalații sanitare sau instalații termice.

Instalatori sanitari și termici
Temperatură perfectă tot anul.

Vezi lista serviciilor de instalații și începe reparațiile. Cere oferte pentru lucrarea ta!

** Preț mediu pe lucrări similare. Prețul pe manoperă poate varia în funcție de locație și de cerințele lucrării.

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"E fain ca reveniti cu mailuri rapid! Pare ca reteaua de mesteri e destul de mare,nu ma asteptam sa primesc asa multe oferte pentru lucrarea solicitata!"

Adina Turneanu

Adina Turneanu

"Foarte buna platforma, recomand cu incredere!"

Alexandra Stroescu

Alexandra Stroescu

"Impresionant rapiditatea cu care poti gasi mesteri pentru diverse lucrari!"

Radu Hantu

Radu Hantu

"Foarte buna platforma, am gasit in doua zile meșter serios și totul a decurs fara probleme."

Teodora Ivascu

Teodora Ivascu

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Ești gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Evită intervențiile și asigură-te cș instalațiile sanitare sau termice din casa ta functionează în parametri normali. Meșteri Locali te ajută să obții rapid oferte de preț de la profesioniști din zona ta.

Instalatorii înscriși pe Meșteri Locali îți stau la dispoziție și te pot sfătui în legătură cu proiectul tău, oricât de complex ar fi, de la montare de baterii pentru chiuvete până la urgențe, inundații sau reparații de centrale termice.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Întrebări frecvente

Un instalator este un meseriaș calificat pregătit să realizeze lucrări în domeniul instalațiilor, ce țin de sistemele de țevi (apă, gaz) sau a altor echipamente ce au legatură cu aceste sisteme. Cand cauți un instalator, întreabă daca acesta este certificat sau autorizat în domeniu, pentru a garanta siguranța lucrării. Descrie problema ta instalatorului și intreabă-l dacă a mai rezolvat intervenții asemănătoare în trecut, pentru a te asigura că vorbești cu meseriașul potrivit. Experiența acestuia își va spune cuvântul, așadar întreaba instalatorii despre experiența anterioara sau cere referințe de la clienți anteriori.

ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat) este organul de specialitate responsabil in numele statului pentru asigurarea functionarii in conditii de siguranta a instalațiilor si echipamentelor. Un instalator autorizat a fost supus examinarii de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si ISCIR si a obtinut titlu de autorizat.

Acesta iti va putea prezenta autorizatiile ANRE si ISCIR, demonstrand astfel gradul de calificare in domeniu, putand efectua lucrari de specialitate. Mesteri Locali te ajuta sa te informezi asupra gradului de pregatire al meseriasului prin insigna de "Certificat" din profilul public al instalatorului. Poti avea incredere ca un instalator autorizat va stii sa execute cele mai complexe lucrari in domeniu, precum punerea in functiune a centralelor termice. Mesteri Locali recomanda sa optezi pentru un instalator autorizat ANRE si ISCIR.

Pentru a te asigura ca ai gasit instalatorul potrivit, comunica clar detaliile lucrarii, precum ce fel de lucrare ai (inlocuire de tevi, inundatii, desfundare canalizare, etc) si descrie concret la ce te astepti de la profesionist.

Transmite de asemenea informatii despre ce materiale ai cumparat deja, cand doresti sa executi lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru montarea unei masini de spalat, da detalii despre modelul de mașină de spalat sau servicii necesare pentru montaj precum realizarea unei scurgeri); pe cat posibil, fii constient si ofera detalii despre dimensiunile sau specificatiile tehnice ale aparatelor sau obiectelor ce trebuie montate sau reparate.

Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 instalatori, pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru lucrarea ta. Odata ce ai primit ofertele din partea instalatorilor interesati de proiectul tau, le poti solicita referinte si recomandari din partea clientilor anteriori, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in profilul public.

Tine cont de specializarea instalatorului ales si inainte de a-l angaja asigura-te ca v-ati pus de acord asupra termenilor lucrarii si ati semnat un deviz de lucru. Tine cont de siguranta ta si a familiei tale si solicita confirmarea identitatii profesionistului cand acesta s-a prezentat la lucrare, inainte de inceperea lucrarii.

Nu uita de vecini! Zgomotul asociat cu o lucrare complexa poate deranja pana si cei mai rabdatori vecini, nu uita sa-ti informezi vecinii despre potentiale lucrari ce pot perturba linistea publica.

Un instalator sanitar te poate ajuta cu probleme multiple, precum repararea conductelor si tevilor avariate sau repararea alimentarii cu apa, in cazul in care problemă tine de chiuvete sau robinete. Acesta poate efectua reparatii sanitare sau montaje sanitare de cazi de baie sau cabine de dus. Puteti apela la acesta si in cazul problemelor cu presiunea apei sau desfundari wc si inlocuiri vase de toaleta.

Instalatorul sanitar furnizeaza solutii complexe de trasare tevi, canalizare sau scurgeri atat pentru locuinte proprii cat si pentru imobile de locuinte. Acesta poate ajuta de asemenea cu reparatii sau trasarea conductelor de transport de apa sau gaze precum si cu servicii ce tin de canalizare sau fosa septica.

Meșteri Locali este un serviciu oferit gratuit atât utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cât și meseriașilor care caută oportunitați noi. Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriașii inscriși pe Meșteri Locali în cel mai scurt timp.