GASESTE UN INSTALATOR

Mesteri Locali te ajuta sa gasesti usor un Instalator. Creeaza-ti lucrarea gratuit pentru a primi oferte de pret de la meseriasi de calitate.

Solicita oferte de pret gratuit

Cauti un Instalator local? Creeaza o lucrare pe Mesteri Locali pentru a primi oferte de pret din partea instalatorilor recomandati din zona ta. Pentru desfundare canalizare, instalatii sanitare, instalatii centrale termice Mesteri Locali iti poate gasi un instalator autorizat in cel mai scurt timp.

Instalatori recomandati

Misiunea noastra este de a face sa fie usor, rapid si sigur sa ceri oferte de pret atunci cand ai nevoie de ajutor. Iti vom prezenta meseriasi de incredere care sunt gata sa iti vina in ajutor.

5.00 (9)         

5.00 (2)         

5.00 (1)         

Cauta instalatori

Devino Mester Local

Esti instalator si cauti de lucru?

Descopera lucrari noi in domeniul tehnico-sanitar in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, peste tot in tara. Inregistreaza-te gratuit si gaseste locuri de munca pentru instalatori in zona ta!

Iti punem la dispozitie toate unelte necesare si clientii de care ai nevoie pentru ca tu sa iti incepi propria afacere in domeniu instalatiilor sanitare. Tine cont, noi nu angajam instalatori, noi ajutam antreprenorii ca tine sa isi dezvolte afacerea in mediul online reducand costurile pentru promovare si timpul petrecut in cautarea de clienti.

Ai o lucrare mai mare? Colaboreaza cu alti meseriasi prin postarea de lucrari pentru a crea locuri de munca pentru instalatori.

Aplica acum!

Servicii instalatori

Montare masina de spalat rufe
Montare masina de spalat vase
Revizie instalatie sanitara
Urgente sanitare
Montare robineti
Montare obiecte sanitare
Inlocuire wc
Inlocuire rezervor wc
Instalare hidrofor
Montare chiuveta / lavoar
Montare cabina dus
Inlocuire cada
Montare cabina de hidromasaj
Inlocuire baterii sanitare
Inlocuire robinet de trecere
Instalatie sanitara in baie
Instalatie sanitara in bucatarie
Desfundare racord scurgere wc
Desfundare wc
Desfundare sifon pardoseala
Desfundare chiuveta
Conducte infundate
Interventii tevi sparte
Rezervoare de apa
Montare calorifere
Instalare de repartitoare
Aerisire calorifere
Instalare centrala termica
Revizie centrala termica
Service centrala termica
Inlocuire centrala termica
Montare vas expansiune
Curatare filtru impuritati
Inlocuire instant gaze
Inlocuire instant electric
Verificare instalatie si arzatoare gaz

Ce este un instalator?
Un instalator este un meserias calificat pregatit sa realizeze lucrari in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare si de gaze, in general in spatiul domestic, care cuprinde fie amenajari trasee conducte de canalizare, realizeaza imbinari si verifica montajul efectuat, instaleaza obiecte sanitare precum vase de wc, rezervoare de apa, chiuvete, cazi, robineti, instaleaza si verifica apometre, analizeaza defecte aparute, propune solutii de remediere si efectueaza lucrari de reparatii la instalatiile sanitare. Totodata se ocupa de instalarea hidrofoarelor, monteaza/inlocuieste pisoare, chiuvete, lavoare, cabine de dus simple sau cabine de hidromasaj, instaleaza robineti de trecere si efectueaza insatlatii sanitare pentru electrodomestice precum masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Printre serviciile oferite, un instalator sanitar te poate ajuta cu desfundarea instalatiilor sanitare cum ar fi chiuvetele, desfundare racordului de scurgere pentru wc sau desfundare sifonului de pardoseala.
Un instalator certificat ANRE se poate ocupa si de proiectarea, revizia si intretinerea instalatiilor de gaze precum si de instalarea si revizia centralelor termice pe gaz si a punctelor de ardere pe gaz.
Un instalator devine competent prin ani de experienta si pregatire profesionala respectand o serie de norme tehnice, certificari si standarde impuse si verificate de catre organele competente, precum ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Cauta un instalator bun non stop
Gasirea unui instalator sanitar calificat in care poti avea incredere sa faca o treaba de calitate este dificila, insa Mesteri Locali te poate ajuta prin a te scapa de stresul cautarii unui astfel de meserias. Mesteri Locali iti pune la dispozitie rapid o lista de oferte de pret din partea celor mai buni instalatori din zona ta, impreuna cu profilul public al acestora, calificari si aprecieri primite de la alti utilizatori pentru a te putea ajuta sa gasesti echipa de instalatori perfecta pentru tine, care ofera servicii de interventie non stop pentru efectuarea lucrarilor de reparatie si intretinere ale instalatilor termice si sanitare.

Ce trebuie sa stii ca sa gasesti un instalator in zona ta?
Lucrarile la instalatia termica implica mai mult decat o simpla schimbare de robinet si nu sunt atat de usoare de realizat. Astfel de lucrari necesita personal calificat si un instalator termic autorizat ANRE trebuie angajat. Una dintre metodele de a masura daca un instalator este pregatit si are autorizatie valabila pentru a realiza lucrarea de care ai nevoie este de a verifica competentele acestuia pe pagina web a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Inainte de a incerca sa angajezi un instalator termic, solicita intodeauna sa iti prezinte legitimatia emisa de ANRE sau sa faca dovada de calificarile pe care acesta le detine. Mai mult de atat, pentru a iti proteja atat familia cat si locuinta ta, asigura-te ca meseriasul pe care l-ai ales dispune de asigurare de raspundere civila pentru terti pe lucrarile pe care le realizeaza.
Totodata trebuie sa cauti un instalator termic specializat pe tipul de lucrare de care ai nevoie – trebuie sa te intrebi daca lucrarea este pentru instalare, proiectare, intretinere sau diagnostic de instalatii termice. Atunci cand realizezi proiecte majore de renovari, este intotdeauna bine sa ai un plan. Instalatorii vor urmari schema faciliata de arhitecti pentru a determina amplasarea conductelor de apa si gaz, a centralei termice si pentru a amplasa scurgerile si robinetii necesari.
Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 instalatori pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru munca de care ai nevoie. Odata ce ai primit ofertele din partea instalatorilor interesati de proiectul tau, le poti solicita referinte si recomandari din partea clientilor anteriori.