Cauti o firma de constructii?

Gasește rapid o firmă de construcții aproape de tine pentru a-ți construi casa mult visată.

Construcții de case de calitate
La prețuri accesibile.

Construiește-ți casa mult visată! Accesează lista serviciilor și cere prețuri de construcții

Îți punem la dispoziție sute de firme de construcții pentru a te ajuta cu orice proiect dorești. Fie că ai nevoie de o echipă pentru construcții la roșu sau pentru renovări de locuințe, profesioniștii înscriși pe Meșteri Locali te vor putea ajuta cu informații despre prețuri și disponibilitate. Solicită oferte de la firmele de construcții din zona ta sau contactează-le telefonic.

** Prețul variază în funcție de amploarea și locația proiectului, inclusiv de materialele folosite.

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"Un serviciu extrem de util, mai ales pentru lucrari de mica amploare asa cum a fost in cazul meu. Am gasit rapid persoana potrivita."

Claudia Ciovica

Claudia Ciovica

"Totul a decurs ok!"

Gabriela Anghel

Gabriela Anghel

"Iti ofera acces rapid la oameni profesionisti care iti rezolva orice problema ai avea in casa."

Beatrice Gorbanescu

Beatrice Gorbanescu

"Platforma foarte utila, o folosesc de fiecare data cand am nevoie. Mutumesc Mesteri Locali!"

Gabriel Nicolae

Gabriel Nicolae

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Ești gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Pentru lucrări de construcții și amenajări, apelează cu încredere la firme de construcții. Meșteri Locali te ajută să obții rapid oferte de preț de la profesioniști sau firme de construcții din zona ta.

Meseriașii înscriși pe Meșteri Locali îți stau la dispoziție și te pot ajuta cu orice proiect, fie că este vorba de construcții la roșu, construcții case la cheie sau pur și simplu pentru ridicarea unui gard din plăci de beton.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Solicită ajutor astăzi

Când vine vorba de construcții case, știm că poți avea nevoie de multe alte servicii. Așadar te ajutăm să soliciți și mai rapid oferte de preț. Apasă pe unul din serviciile de mai jos pentru a deschide o lucrare pentru serviciul dorit. Meseriașii înscriși pe Meșteri Locali te vor ajuta cu oferte de preț în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Când cauți o firmă de construcții, trebuie să te asiguri sau să întrebi dacă aceasta este autorizată pentru a opera în domeniul respectiv. O firmă de construcții autorizată va putea să îți ofere atât o factură cât și garanție pentru lucrarea executată. Descrie lucrarea ta echipei de construcții și întreabă dacă au realizat proiecte asemănătoare în trecut, pentru a te asigura că vorbești cu meseriașul potrivit. Experiența acestuia își va spune cuvântul, așadar întreabă meseriașii despre experiența anterioară sau cere referințe de la clienți anteriori.

Pentru a te asigura că ai găsit echipa potrivită, comunică clar detaliile lucrării, precum ce fel de lucrare ai (hidroizolații, construcții case, construcție cu cărămida de sticlă) și descrie concret la ce te astepți de la meseriși.

Transmite de asemenea informații despre ce materiale de construcții ai cumpărat deja, când dorești să execuți lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru construcția unei case din lemn, oferă echipei de construcții un plan arhitectural). În special în cazul de construcții la roșu, întreaba echipa dacă execută construcția pe baza planurilor create de tine sau de un arhitect.

Meșteri Locali recomandă să obții oferte de preț de la cel putin 3 firme de construcții, pentru a-ți forma o idee despre prețul pieței pentru lucrarea ta. Odată ce ai primit ofertele din partea meseriașilor interesați de proiectul tău, le poți solicita referinte și recomandări din partea clienților anteriori, în cazul în care acestea nu sunt disponibile în profilul public.

Ține cont de calificările echipei de construcții alese și înainte de a angaja, în special în cazul lucrărilor complexe, asigură-te ca v-ați pus de acord asupra termenilor lucrării și ați semnat un deviz de lucru. Ține cont de siguranța ta și a familiei tale și solicită factură și garanție firmei când echipa începe proiectul.

Meșteri Locali este un serviciu oferit gratuit atât utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cât și meseriașilor care caută oportunitați noi. Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriașii inscriși pe Meșteri Locali în cel mai scurt timp.