Cauti un faiantar?

Gaseste rapid un faiantar aproape de tine si bucura-te de mozaicuri si modele moderne de gresie si faianta la tine acasa.

Cum functioneaza
Simplu, rapid si fara efort

Solicita oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriasii care se potrivesc cerintelor tale.

Compari oferte de pret

Primesti

oferte pentru manopera impreuna cu profilul fiecarui meserias, recenzii, proiecte.

Lasa o recenzie

Alegi

(sau nu) un meserias pentru lucrarea ta. La sfarsit poti lasa o recenzie.

Multi au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clientii despre noi

"Super idee, platforma bine organizată."

Andreea Bancila

Andreea Bancila

"Platforma foarte utila, o folosesc de fiecare data cand am nevoie. Mutumesc Mesteri Locali!"

Gabriel Nicolae

Gabriel Nicolae

"Un serviciu excelent in care sunt pusi in legatura clientii cu specialistii"

Adrian Moroianu

Adrian Moroianu

"Platforma este usor de folosit, iar surpriza de a sosi un om serios este chiar mare! Pe mine chiar au reusit sa ma ajute si sa ma castige de client!"

Scarlatescu Elena

Scarlatescu Elena

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Esti gata sa faci primul pas?

Copil face primii pasi

Bucura-te o perioada indelungata de gresia si faianta aleasa pentru caminul tau si opteaza pentru rezultate de cea mai inalta calitate. Mesteri Locali te ajuta sa obtii rapid oferte de pret de la profesionisti din zona ta.

Faiantarii inscrisi pe Mesteri Locali iti stau la dispozitie si te pot sfatui in legatura cu proiectul tau, oricat de complex ar fi, de la montarea de gresie si faianta in bucatararie si baie, pana la aplicarea de travertin sau mozaicuri moderne.

Solicita oferte de pret

Copil face primii pasi

Intrebari frecvente

Un faiantar este un meserias profesionist, specializat in domeniul montajului de placi. Acesta se va asigura ca orice placa aleasa a fost montata la dimensiunile perfecte, se imbina conform modelului si va rezista o perioada indelungata in casa ta. Profesionistul va cunoaste formula ideala pentru mortarul aplicat, astfel incat gresia sau faianta montata vor rezista o perioada indelungata.

Acesta se va asigura ca materialele sunt distribuite perfect pe suprafata aplicata, va incepe lucrul din mijlocul camerei, va oferi atentie sporita taierii si imbinarii placilor, precum si unghiurilor din incapere. In functie de tipul de suprafata placata, mesterul iti va putea recomanda placi de duritate specifica traficului din camera, ajutandu-te sa te bucuri de o lucrare de calitate inalta o perioada indelungata de timp.

Comunica clar detaliile lucrarii. Incepe prin a formula ce vrei sa obtii de la lucrare, ce camera va trebui sa fie placata (interior, exterior, baie, bucatarie, hol, etc), care sunt dimensiunile incaperii sau ale locuintei (in metri patrati), care sunt materialele pe care doresti sa le folosesti (gresie pentru trafic intens, mozaicuri, faianta) precum si detalii despre stadiul actual al camerei (spre exemplu daca modelul de gresie sau faianta veche trebuie decopertata).

Transmite de asemenea informatii despre ce materiale ai cumparat deja si cand doresti sa executi lucrarea. In cazul in care doresti sa mergi pe mana faiantarului cand vine vorba de alegerea materialelor, comunica clar bugetul disponibil pentru lucrare.

Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 faiantari, pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru lucrarea ta. Odata ce ai primit ofertele din partea faiantarilor interesati de proiectul tau, le poti solicita poze, referinte si recomandari din partea clientilor anteriori, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in profilul public al acestora.

Inainte de a angaja orice meserias, asigura-te ca v-ati pus de acord asupra termenilor lucrarii si ati semnat un deviz de lucru. Tine cont de siguranta ta si a familiei tale si solicita confirmarea identitatii profesionistului cand acesta s-a prezentat la lucrare, inainte de inceperea lucrarii.

Incepe prin a-l intreba pe meserias daca are calificari in domeniu sau daca iti poate demonstra experienta sa prin poze sau recomandari de la clienti anteriori. Un profesionist experimentat te poate ajuta chiar cu sfaturi de design sau tendinte actuale. Pastreaza o gandire deschisa, intreaba mesterul daca iti poate recomanda culori sau nuante care se pot potrivi mai bine casei tale. Fiind obisnuit cu diverse tipuri de materiale, acesta iti poate recomanda o marca sau tip de placi care s-ar potrivi mai bine incaperii sau locuintei, in special cand vine vorba de traficul la care va fi supusa gresia de interior si exterior.

O oferta de pret de la un meserias poate include atat costurile manoperei, costurile deplasarii cat si costurile asociate materialelor folosite de catre acesta. Pentru a primi o oferta specifica de pret, masoara si comunica clar meseriasului marimea suprafetei care trebuie lucrata. De asemenea comunica deschis cu faiantarul care sunt asteptarile tale, daca doresti ca placile existente in baie sau bucatarie sa fie indepartate sau daca doresti efectuarea unor mozaicuri complexe.

Mesteri Locali este un serviciu oferit gratuit atat utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cat si meseriasilor care cauta oportunitati noi. Inregistreaza-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita si primi oferte de la meseriasii inscrisi pe Mesteri Locali in cel mai scurt timp.