Cauți un faianțar?

Găsește rapid un faianțar aproape de tine și bucură-te de mozaicuri și modele moderne de gresie și faianța la tine acasă.

Lucrări de montaj gresie și faianța
Executate curat și fără probleme.

Vezi lista serviciilor frecvente și crează spații cu personalitate. Cere oferte pentru lucrarea ta!

** Preț mediu pe lucrări similare. Prețul pe manoperă poate varia în funcție de locație și de cerințele lucrării.

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"Felicitari persoanei care a avut ideea crearii acestei platforme, este senzationala, o sa o folosesc si o sa o recomand tuturor."

Cerasela Gramaticu

Cerasela Gramaticu

"Un loc bun, unde gasesti oameni seriosi."

Apostol Vasile

Apostol Vasile

"foarte buna platforma. ai nevoie de un specialist cu siguranta gasesti aici. felicitari"

Ovidiu Manu

Ovidiu Manu

"O platforma foarte utila!"

Eugen Tudor

Eugen Tudor

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Esti gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Bucură-te o perioadă indelungată de gresia și faianța aleasă pentru căminul tău și optează pentru rezultate de cea mai înaltă calitate. Meșteri Locali te ajută să obții rapid oferte de preț de la profesioniști din zona ta.

Faianțarii înscriși pe Meșteri Locali îți stau la dispoziție și te pot sfătui în legătură cu proiectul tău, oricât de complex ar fi, de la montarea de gresie și faianța în bucătărie și baie, până la aplicarea de travertin sau mozaicuri moderne.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Întrebări frecvente

Un faianțar este un meseriaș profesionist, specializat în domeniul montajului de plăci. Acesta se va asigura ca orice placă aleasă a fost montată la dimensiunile perfecte, se îmbină conform modelului și va rezista o perioadă îndelungată în casa ta. Profesionistul va cunoaște formula ideală pentru mortarul aplicat, astfel încât gresia sau faianța montată vor rezista o perioadă îndelungată.

Acesta se va asigura că materialele sunt distribuite perfect pe suprafața aplicată, va începe lucrul din mijlocul camerei, va oferi atenție sporită tăierii și îmbinarii plăcilor, precum și unghiurilor din încapere. În funcție de tipul de suprafața placată, meșterul îți va putea recomanda plăci de duritate specifică traficului din cameră, ajutându-te să te bucuri de o lucrare de calitate înalta o perioadă îndelungatî de timp.

Comunică clar detaliile lucrării. Începe prin a formula ce vrei să obții de la lucrare, ce cameră va trebui să fie placată (interior, exterior, baie, bucătărie, hol, etc), care sunt dimensiunile încăperii sau ale locuinței (în metri pătrați), care sunt materialele pe care dorești să le folosești (gresie pentru trafic intens, mozaicuri, faianța) precum și detalii despre stadiul actual al camerei (spre exemplu dacaă modelul de gresie sau faianța veche trebuie decopertată).

Transmite de asemenea informații despre ce materiale ai cumpărat deja și când dorești să execuți lucrarea. În cazul în care dorești să mergi pe mana faianțarului când vine vorba de alegerea materialelor, comunică clar bugetul disponibil pentru lucrare.

Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 faianțari, pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru lucrarea ta. Odata ce ai primit ofertele din partea faianțarilor interesati de proiectul tau, le poti solicita poze, referinte și recomandari din partea clientilor anteriori, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in profilul public al acestora.

Inainte de a angaja orice meserias, asigura-te ca v-ati pus de acord asupra termenilor lucrarii și ati semnat un deviz de lucru. Tine cont de siguranta ta și a familiei tale si solicita confirmarea identitatii profesionistului cand acesta s-a prezentat la lucrare, inainte de inceperea lucrarii.

Incepe prin a-l intreba pe meserias daca are calificari in domeniu sau daca iti poate demonstra experienta sa prin poze sau recomandari de la clienti anteriori. Un profesionist experimentat te poate ajuta chiar cu sfaturi de design sau tendinte actuale. Pastreaza o gandire deschisa, intreaba mesterul daca iti poate recomanda culori sau nuante care se pot potrivi mai bine casei tale. Fiind obisnuit cu diverse tipuri de materiale, acesta iti poate recomanda o marca sau tip de placi care s-ar potrivi mai bine incaperii sau locuintei, in special cand vine vorba de traficul la care va fi supusa gresia de interior și exterior.

O oferta de pret de la un meserias poate include atat costurile manoperei, costurile deplasarii cat și costurile asociate materialelor folosite de catre acesta. Pentru a primi o oferta specifica de pret, masoara și comunica clar meseriasului marimea suprafetei care trebuie lucrata. De asemenea comunica deschis cu faianțarul care sunt asteptarile tale, daca doresti ca placile existente in baie sau bucatarie sa fie indepartate sau daca doresti efectuarea unor mozaicuri complexe.

Mesteri Locali este un serviciu oferit gratuit atat utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cat și meseriasilor care cauta oportunitati noi. Inregistreaza-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriasii inscrisi pe Mesteri Locali in cel mai scurt timp.