Cauți un electrician?

Găsește rapid un electrician autorizat aproape de tine și rezolvă orice problemă de instalații electrice.

O problemă rezolvată la timp
Te ajută să economisești bani.

Vezi lista serviciilor electrice și începe reparațiile. Cere oferte pentru lucrarea ta!

** Preț mediu pe lucrări similare. Prețul pe manoperă poate varia în funcție de locație și de cerințele lucrării.

Cum funcționează
Simplu, rapid și fără efort

Solicită oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriașii care se potrivesc cerințelor tale.

Compari oferte de preț

Primești

oferte pentru manoperă împreună cu profilul fiecărui meseriaș, recenzii, proiecte.

Lasă o recenzie

Alegi

(sau nu) un meseriaș pentru lucrarea ta. La sfarșit poți lăsa o recenzie.

Mulți au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clienții despre noi

"Utila! Prima experienta foarte buna."

Carmen Paraschivescu

Carmen Paraschivescu

"O platforma foarte utila!"

Eugen Tudor

Eugen Tudor

"Foarte buna platforma, recomand cu incredere!"

Alexandra Stroescu

Alexandra Stroescu

"Felicitari persoanei care a avut ideea crearii acestei platforme, este senzationala, o sa o folosesc si o sa o recomand tuturor."

Cerasela Gramaticu

Cerasela Gramaticu

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Ești gata să faci primul pas?

Copil face primii pasi

Gândește-te la siguranța familiei tale și asigură-te că dispui de instalații electrice care funcționeaza în parametri normali. Meșteri Locali te ajută să obții rapid oferte de preț de la profesioniștii din zona ta.

Electricienii înscriși pe Meșteri Locali îți stau la dispoziție și te pot ajuta cu reparații la instalații electrice interioare și sfaturi în legătură cu proiectul tău, oricât de complex ar fi, de la montare de lustre sau întrerupătoare, până la schimbarea întregului circuit electric din locuință.

Solicită oferte de preț

Copil face primii pasi

Întrebări frecvente

Un electrician este un meseriaș calificat pregătit să realizeze lucrări în domeniul instalațiilor electrice. Când cauți un electrician, trebuie să te asiguri sau să întrebi dacă acesta este certificat sau autorizat în domeniu, pentru a garanta siguranța lucrării. Descrie problema ta electricianului și întreabă-l dacă a mai rezolvat intervenții asemănătoare în trecut, pentru a te asigura că vorbești cu meseriașul potrivit. Experiența acestuia își va spune cuvântul, așadar întreabă electricienii despre experiența anterioară sau cere referințe de la clienți anteriori.

În activitatea de electrician, trebuiesc respectate o serie de legi și norme tehnice, certificări și standarde impuse și verificate de către organele competente, precum ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei). Un electrician autorizat a fost supus examinării de către ANRE și a obținut titlu de autorizat.

Acesta îți va putea prezenta autorizația ANRE, demonstrând astfel gradul de calificare în domeniu. Meșteri Locali te ajută să te informezi asupra gradului de pregătire al meseriașului prin insigna de "Certificat" din profilul public al electrianului. Poți avea încredere că un electrician autorizat va ști să execute cele mai complexe lucrări în domeniu. Meșteri Locali recomandă să optezi întotdeauna pentru un electrician autorizat ANRE.

Pentru a te asigura că ai gasit electricianul potrivit, comunică clar detaliile lucrării, precum ce fel de lucrare ai (înlocuire de instalații electrice, montaj de prize, etc.) și descrie concret la ce te aștepți de la profesionist.

Transmite de asemenea informații despre ce materiale ai cumpărat deja, când dorești să execuți lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru montarea de aparatură electrică, descrie modelul sau tipul de aparat ce trebuie pus în funcțiune); pe cât posibil, fii conștient și oferă detalii despre dimensiunile sau specificațiile tehnice ale aparatelor.

Meșteri Locali recomandă să obții oferte de preț de la cel puțin 3 electricieni, pentru a-ți forma o idee despre prețul pieței pentru lucrarea ta. Odată ce ai primit ofertele din partea electricienilor interesați de proiectul tău, le poți solicita referințe și recomandări din partea clienților anteriori, în cazul în care acestea nu sunt disponibile în profilul public.

Ține cont de calificările electricianului ales și înainte de a-l angaja, în special în cazul lucrărilor complexe, asigură-te ca v-ați pus de acord asupra termenilor lucrării și ați semnat un deviz de lucru. Ține cont de siguranța ta și a familiei tale și solicită confirmarea identității profesionistului când acesta s-a prezentat la lucrare, înainte de începerea lucrării.

Pentru a ajuta electricianul să termine lucrarea mai ușor, în special în cazul refacerii circuitului electric al unei locuințe, caută schema electrică a casei. Electricienii vor urmări schema faciliată de arhitecți pentru a determina amplasarea prizelor, a întrerupătoarelor și pentru a realiza cablarea necesară.

Nu uita de vecini! Zgomotul asociat cu o lucrare complexă poate deranja până și cei mai răbdători vecini, nu uita să-ți informezi vecinii despre potențiale lucrări ce pot perturba liniștea publică.

Meșteri Locali este un serviciu oferit gratuit atât utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cât și meseriașilor care caută oportunități noi. Înregistrează-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita și primi oferte de la meseriașii inscriși pe Meșteri Locali în cel mai scurt timp..