Cauti un electrician?

Gaseste rapid un electrician autorizat aproape de tine si rezolva orice problema de instalatii electrice.

Cum functioneaza
Simplu, rapid si fara efort

Solicita oferte gratuit

Ne spui

ce ai nevoie, iar noi vom alerta meseriasii care se potrivesc cerintelor tale.

Compari oferte de pret

Primesti

oferte pentru manopera impreuna cu profilul fiecarui meserias, recenzii, proiecte.

Lasa o recenzie

Alegi

(sau nu) un meserias pentru lucrarea ta. La sfarsit poti lasa o recenzie.

Multi au folosit deja serviciul nostru
Ce spun clientii despre noi

"Am plasat prima lucrare, care a fost finalizată rapid si sunt foarte încântată si mulțumită de serviciul oferit. Recomand!"

Simona Serbu

Simona Serbu

"O platforma foarte utila!"

Eugen Tudor

Eugen Tudor

"Am primit foarte rapid oferte iar mesterul electrician a rezolvat foarte repede problemele mele, sunt foarte multumita."

Edit Forizs

Edit Forizs

"Platforma este usor de folosit, iar surpriza de a sosi un om serios este chiar mare! Pe mine chiar au reusit sa ma ajute si sa ma castige de client!"

Scarlatescu Elena

Scarlatescu Elena

"Am primit mai multe oferte ,astfel încât am putut sa o aleg pe cea potrivită mie. Mulțumesc Meșteri Locali"

Matei Lucian

Matei Lucian

"Foarte util. Am primit in mai putin 24 de ore de la postare cinci oferte, de unde am putut alege in functie de bugetul disponibil."

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu

Esti gata sa faci primul pas?

Copil face primii pasi

Gandeste-te la siguranta familiei tale si asigura-te ca dispui de instalatii electrice care functioneaza in parametri normali. Mesteri Locali te ajuta sa obtii rapid oferte de pret de la profesionisti din zona ta.

Electricienii inscrisi pe Mesteri Locali iti stau la dispozitie si te pot ajuta cu reparatii la instalatii electrice interioare si sfaturi in legatura cu proiectul tau, oricat de complex ar fi, de la montare de lustre sau intrerupatoare, pana la schimbarea intregului circuit electric in locuinta.

Solicita oferte de pret

Copil face primii pasi

Intrebari frecvente

Un electrician este un meserias calificat pregatit sa realizeze lucrari in domeniul instalatiilor electrice. Cand cauti un electrician, trebuie sa te asiguri sau sa intrebi daca acesta este certificat sau autorizat in domeniu, pentru a garanta siguranta lucrarii. Descrie problema ta electricianului si intreaba-l daca a mai rezolvat interventii asemanatoare in trecut, pentru a te asigura ca vorbesti cu meseriasul potrivit. Experienta acestuia isi va spune cuvantul, asadar intreaba electricienii despre experienta anterioara sau cere referinte de la clienti anteriori.

In activitatea de electrician, trebuiesc respectate o serie de legi si norme tehnice, certificari si standarde impuse si verificate de catre organele competente, precum ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei). Un electrician autorizat a fost supus examinarii de catre ANRE si a obtinut titlu de autorizat.

Acesta iti va putea prezenta autorizatia ANRE, demonstrand astfel gradul de calificare in domeniu. Mesteri Locali te ajuta sa te informezi asupra gradului de pregatire al meseriasului prin insigna de "Certificat" din profilul public al electrianului. Poti avea incredere ca un electrician autorizat va stii sa execute cele mai complexe lucrari in domeniu. Mesteri Locali recomanda sa optezi intotdeauna pentru un electrician autorizat ANRE.

Pentru a te asigura ca ai gasit electricianul potrivit, comunica clar detaliile lucrarii, precum ce fel de lucrare ai (inlocuire de instalatii electrice, montaj de prize, etc) si descrie concret la ce te astepti de la profesionist.

Transmite de asemenea informatii despre ce materiale ai cumparat deja, cand doresti sa executi lucrarea sau mai multe detalii tehnice despre lucrare (spre exemplu: pentru montarea de aparatura electrica, descrie modelul sau tipul de aparat ce trebuie pus in functiune); pe cat posibil, fii constient si ofera detalii despre dimensiunile sau specificatiile tehnice ale aparatelor.

Mesteri Locali recomanda sa obtii oferte de pret de la cel putin 3 electricieni, pentru a-ti forma o idee despre pretul pietei pentru lucrarea ta. Odata ce ai primit ofertele din partea electricienilor interesati de proiectul tau, le poti solicita referinte si recomandari din partea clientilor anteriori, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in profilul public.

Tine cont de calificarile electricianului ales si inainte de a-l angaja, in special in cazul lucrarilor complexe, asigura-te ca v-ati pus de acord asupra termenilor lucrarii si ati semnat un deviz de lucru. Tine cont de siguranta ta si a familiei tale si solicita confirmarea identitatii profesionistului cand acesta s-a prezentat la lucrare, inainte de inceperea lucrarii.

Pentru a ajuta electricianul sa termine lucrarea mai usor, in special in cazul refacerii circuitului electric al unei locuinte, cauta schema electrica a casei. Electricienii vor urmari schema faciliata de arhitecti pentru a determina amplasarea prizelor, a intrerupatoarelor si pentru a realiza cablarea necesara.

Nu uita de vecini! Zgomotul asociat cu o lucrare complexa poate deranja pana si cei mai rabdatori vecini, nu uita sa-ti informezi vecinii despre potentiale lucrari ce pot perturba linistea publica.

Mesteri Locali este un serviciu oferit gratuit atat utilizatorilor care au nevoie de un profesionist, cat si meseriasilor care cauta oportunitati noi. Inregistreaza-te pentru a beneficia de serviciile noastre gratuit. Vei putea solicita si primi oferte de la meseriasii inscrisi pe Mesteri Locali in cel mai scurt timp..